resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 191
    yeniden moda olmayan başlayan 3'lü savunma akımını türkiye'de uygulayacak cesarete ve taktisyenliğe sahip ilk hoca. (bkz: balls)

    yıllarca efsanevi juve takımında top oynamış.
    - büyük takım kültürü check.

    marcello lippi gibi dünyanın gelmiş geçmiş en büyük hocalarından biriyle çalışmış. o jenerasyon yeni yeni hocalık yapıyor ki conte ve zidane gibileri de bunların içinde.
    - referans ve backround check.

    balkan çocuğu. yunanistan ve türkiye'de hocalık yapmış.
    - adaptasyon check

    boy 1.93. palto yakışıyor. :(
    - karizma check

    - hırs, takımıyla iletişim, başarıya açlık triple check

    böyle potansiyelli bir hoca otobüse atlayıp esenler otogarına gelmelik mesafede çalışıyor. bu fırsatı tepersek çok büyük keriziz. kulübün "kendini kanıtlamış" marka hocalara milyonlar dökecek lüksü yok. riko hocamı da severim, teknik direktör olmadığı halde bu yaştan sonra galatasaray'da yapabileceğini yapmaya çalıştı. ama bize gerçek bir hoca lazım yeni sezonda ve hiç maceraya girişmeden tudor'u tutup getirmeliyiz.

    son not: kendisini istemeyenleri "evet"çilere benzetiyorum. niye evet dediğinde bir tane mantıklı argüman koyamıyorlar ortaya. :( boş boş konuşmayın hizaya gelin arkadaşlar. dünyanın en büyük kulüpleri bile tecrübesiz yeni nesil hocalar getiriyor artık hepsi de çatır çatır çalışıyor. illa tecrübeli olsun diyenler üniversiteden çıkıp iş bulamayınca "bize niye şans vermiyorlar" diye ağlayan tipler değillerdir inşallah lol.
App Store'dan indirin Google Play'den alın