• 16194
    fernando muslera, lukas podolski ve wesley sneijder dışında, maç içinde yapılan hatalı bir hamle ya da hatalı bir tercih sonrasında takım arkadaşını uyaran oyuncusu bulunmayan takım.

    gerçekten anlamıyorum. halı sahada bile bencilleştiğimizde, adam kaçırdığımızda veya sürekli pas hatası yaptığımızda 'hooop ocgunsson, birader biz de burdayız', 'alooo arkadaşım cenabet mi geldin' ya da 'eşek başı mıyız amk, görsene burayı' tarzında lafları işitiriz. işitmek de lazım, insanı kendine getirir. ama ne hikmetse galatasaray futbol takımında böyle bir şey yok. 4 şubat 2017 istanbul başakşehir galatasaray maçında carole'ün rezalet performansına saha içinde isyan eden tek bir adam yoktu. azardan bahsetmiyorum, yanlış anlaşılmasın*, değinmek istediğim şey 'uyarı'.

    sabri'ye selçuk'a dönüp kollarını açıp 'e hadi artık beyler' mesajını vermez mi bir allah'ın kulu. melo gittiğinden beri sabri'ye ayar veren* biri olmadı. beyefendi yediremeyip melo'nun boğazına hallenmişti hatırlarsanız.

    yok anasını satayım yok, takımda 3 futbolcu dışında saha içerisinde takım arkadaşını uyaran, gerekirse ayar veren oyuncu yok. sonra 'galatasaray çok yumuşak takım yaaeee'. biz kırılgan takım olmayalım da kim olsun. yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın