aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 4279
    http://www.ultraslan.com/Oku.asp?okuID=4088

    valla bayram değil seyran değil, günlerden 9 eylül değil ya da ortada milli bir bayram da yok. neden acaba ülkenin 4 bir yanından * izmir marşı yükseliyor? tamam mustafa kemal atatürk'ün şahsıyla ilgili şeyler tabi ki siyaset üstüdür ancak neden bu zamanlardan bu marşın söylenmeye başladığını herkes * biliyor. o yüzden adam sikmeye gerek yok bence. o tezahürat bariz bir şekilde referandumda hayır oyu verecek milyonlarca yurttaşımız için ve bu yurttaşlarımızın dün gece tribünde olanlarınca söylenmiştir.

    açıklama yapmanız ise göt korkunuzu simgeliyor beyler kusura bakmayın. normal şartlarda iktidardakiler ve cb de dahil izmir marşına kimse açıktan saldıramaz, sıkar biraz. en son laiklik muhabbetinde zaten neler olduğunu gördük, ismo kuzenim yapmış demişti. bunu biliyoruz. madem bu marş zaten olması gereken ve siyasete alet edilmeyecek bir marş neden açıklama yaptınız? evet gerçek vatanseverlerce de bu marş siyasi bir marş değil ülkemizin kuruluşunu, cumhuriyeti simgeleyen bir sürü marştan biridir ancak sizin böyle gereksiz bir açıklama yapmanız tutuşmanızı, "aman ya başımıza bişey gelirse" diye endişelenmenizi simgeliyor. yazık gerçekten çok yazık.

    ben atatürkçü, galatasaraylı bir muhalif olarak o marşı ve o marş gibi daha birçok cumhuriyet marşını referandumda vereceğim hayır oyunun sembolü olarak yeri gelince söylüyorum, dinliyorum ve o marşların her notasında kemal atatürk ve silah arkadaşlarının vatanın kurtuluşu ve cumhuriyet yolunda çektikleri çileleri duyuyorum. anadolu'nun feryadını dinliyorum o dizelerde. sizi bilemem ama ben buyum, ülkedeki milyonlarca atatürkçü ve vatansever için de böyle. (u: gerçek vatansever zaten atatürkçü olur gerçi ama fazladan belirteyim dedim yine de)
App Store'dan indirin Google Play'den alın