resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 79
    takımı koşmaktan başka bir şey yapmıyor. biraz da agresifler işte. bunu yaptırmak için tudor olmaya gerek yok. sen antrenman temposunu oyuncuların isteğine göre belirlersen, iki de bir atar yapan oyuncunu kadro dışı bırakıp bırakıp 11'de oynatırsan ne otorite kalır ne başka bir şey. hal böyle olunca da kimseden koşmasını agresif olmasını bekleme.

    18 maçta 20'si içerde olmak üzere 24 puan toplamış anadolu takımı teknik direktörü. gören de lider falan sanacak amk.

    edit: 1-2 eleştiri geldi yazdıklarıma karşılık. detaya inmeyeyim diye yazmadım ama söylemek istediğim şey şuydu. yani sonuç odaklı olarak baktığımızda o kadar da üst düzey bir hoca olmadığını düşünüyorum. hiç olmazsa şimdilik. ileride olmayacak anlamına gelmesin bu. ama şimdi "hadi geç takımın başına" diyebileceğimiz biri değil. karabük'ün 5-6 maçını izledim. dikkatimi çeken yegane şey fiziksel üstünlükleriydi. taktiksel olarak diğer anadolu takımlarından üstün bir tarafları pek yok.

    ligimizde fiziken iyiyseniz zaten başarılı olmanız en azından kötü durumlara düşmemeniz garanti gibi bir şey. dün oynanan maçta da pozisyon olarak hatırladığınız ne var. eksikler falan tamam ama ne oynadılar dün, planları neydi. penaltıyı geç pozisyonları yok. dediğim gibi fizik olarak çok iyiler ve bunun ekmeğini yiyorlar. takımımızın fiziksel kalitesi düşük diye fizik kondisyonu daha iyi olan takımın başındaki adama dilenmeye gerek yok diyorum. bul bir tane dünya çapında kondisyoner olsun bitsin diyorum. bizim tek sorunumuz kondisyon da değil. taktiğimiz yok bizim. birincisini her türlü halledersin. ikincisi için de daha bir şey başarmamış ya da gözle görülür bir etkisini hissetmediğimiz birine dilenmeyelim diyorum. tudor gelecekte iyi yerlere gelebilir ama taktiksel olarak kendini ispatlasın hele, sonra düşünülebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın