• 16091
    antrenörü, başkanı ve yönetimi olmayan takım. gerisi boş. sabri'ye de selçuk'a da semih'e de kızmaya gerek yok. 21 ocak 2017 karabük galatasaray maçında da kulübede antrenör olmadığı ortadadır. sneijder ile de sneijder olmadan da ne oynayabileceği bu kadronun bellidir. bu 2 duruma göre de kadro çıkarmayan hoca, galatasaray'da ekmek yi-ye-mez.

    son yıllarda gördüğü en kötü oyuncu josue'dir. oyuncu da değildir kendisi. elazığ ile arena'da yaptığımız maçın ardından bu oyuncunun sözleşmesinin fesh edilmesi gerekiyordu. bizim büyük hoca ise kendisini gitti oynattı karabük maçında 85 dakika. seksenbeş dakika dile kolay. dakika almayacak adama bütün maç sabretti jor bey. ve maçın ardından ya inattan ya da cahillikten josue'nin kötü oynamadığını, eren'i ise geç almadığını söyledi. bunları söyleyebilen birisine sizin bir şey söyleme ihtimaliniz kalmaz, kalmamalı da.

    ciddi şekilde işgal altındadır futbol takımımız yönetici, antrenör ve başkan tarafından. atatürk gelmediği sürece de bir bok olmaz. ama nasıl ki türkiye'ye atatürk bir daha gelmeyecekse bu takıma da gelmeyecek bir atatürk.

    divan kurulu sonuna kadar yozlaşmıştır bu takımın. adamcılık geçer, çıkarlar söz konusudur. yaşını başını almış adamlar galatasaray bizim olsun düşüncesi ile büyümekten korkar. inan kıraç beyefendiye özeldir bu takım. keyfi gelir şampiyonluk yaşar, keyfi gelir rezil eder takımı gerekli ipleri çekerek. gepetto'dur bu arkadaş.

    en büyük desteği aldığı taraftar grubu ultraslan yandaştır bu takımın. eğer başını okşayıp mamasını verirsen ses çıkarmazlar. galatasaray'ı canından çok sevenlere gider falan yaparlar. takımın durumu kendi maddi kazançlarının gerisindedir. kulübe 2000 yılından beri en güzel günlerini yaşatan başkanı 2 günde harcamışlardır, yetmezmiş gibi o başkanın hocasını da harcamışlar. o dönemin başkanı işin çakallıklarını bilmediğinden ya da bu 'paralı köpekler'e prim vermediğinden onuruyla galatasaray başkanlığından ayrılmıştır. yozlaşan yönetim ve gepetto kulübe o kadar başarı kazanan başkana destek vermemiş, önerilerine sırt dönmüş ancak işin çakallıklarını bilen bir adet otel sahibine kapılarını açmıştır.

    sonuç olarak bu takımın kısa vadede mevcut isimleri ile başarı kazanma olasılığı yoktur. türkiye kupasını tarihin en önemli kupası diye yuttururlar. o kupanın ilerleyen aşamalarında korkak oynayarak sonuç alabilirsiniz ancak 34 haftalık maraton size korkaklık kotasını 2-3 kere verebilir. siz sürekli korkarsanız adama tokadı çat diye atarlar. istikrarlı bir şekilde iyi oyunun oynanmadığı, tarihin belki de en kolay sezonu olan 2016-17 sezonunda da şampiyonluğu verirsiniz o korkaklık sebebiyle. yazıklar olsun hepinize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın