• 16088
    eksik olmasi amaclanan bir takimdir. rekabet falan kulup yoneticilerini zorlar. kulupleri batirir. bunun uzerine bir baskan cikar der ki papermoon'da. avkadaslav bu boyle olmuyov. anadolu kuluplevi falan simaviyov. gelin su sampiyonlugu sivayla olalim.

    fikir akillara yatar. herkes sirasini bekler. bursa comak sokar. sikeci sirasinin hakkini sikeyle alir.

    sonra muspet bir gelisme yasanir galatasaray'da. sag bek alinir orta sahalar alinir. sol bek de alinacaktir. her turlu yatirim yapilir karsiligi da gelir.

    bizimki solugu avarel'in yaverlerinin yaninda alir. ya seytan bi de bizim survivor neydi o hah iste o. der ki onlara bu adamlav aldi baslavini gidiyov bisey yapmali der. bunlar da solugu avarelin yaninda alirlar. o da bakmistir ki bu kulup kendisine karsi halkin yaninda baskanin ayagini kaydirmak icin spk'siyla dugmeye basar. turlu itibar, tesvik, maas hatta belki de santajla avarel eliyle td milli takima gider. kulubun icindeki hainler de "sizi degistivecegiz" resmi aciklamasinin ardindan baskani istifaya zorlarlar.

    simdi soyleyin bana. 2 orta saha aldik 2 bek aldik diyelim ne olacak? galatasaray'in icindeki hainler temizlenmedikce, galatasaray'in taraftari emniyet sibobu olarak galatasaray yonetiminde soz hakki olmadikca ne degisecek? alin iste iyi kotu ayagina basildi mi bagiran bir ultraslan vardi o da sucuk ekmek oldu.

    iyisi mi kafa yormayalim fazla. yapilacak sey basit isteklerimiz yapilana kadar boykot edelim. para kazandirmayalim. paramizi calamasinlar. en azindan insanlarin renk askini suistimal edemesinler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın