resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 12112
    duyan sanacak uçuyor, kaçıyor da gelmesinin istenmemesinin tek nedeni kovulmadan önce yaptığı terbiyesizlikler.

    sondan gidiyorum:

    *2018 dünya kupası için dört eleme maçı oynadı. sadece kendi sahasında kosova'yı yenebildi. önce, arda tayfasını almadı ve milletten özür dilemeleri gerektiğini söyledi. sonra abir bok anlamadığım bir açıklamayla "kadroya girmek demek gönlüme girmek demek değil" diyip lafını yiyerek kuzu kuzu aynı adamları kadroya aldı. ne milletten özür dilendi ne de aradaki puan kayıplarının hesabı soruldu.

    *euro 2016 tamamen faciaydı. ne yaptığı belirsiz bir milli takım üç maçta bir galibiyet aldı ki o galibiyetten sonra yine ele güvenip bir taraflar kalktı. çok şükür irlandalı bir kardeşimiz adaleti bir kez daha türkiye için sağlamış oldu.

    *euro 2016'ya giden yolda izlanda ve çek cumhuriyeti'ne geçilip selçuk'un son dakika golüyle kupanın formatının değişmesi ve 16 takım yerine 24 takım alması sayesinde gitti. elbette bu büyük bir şova dönüştürüldü. zaten ilk 16'ya da kalamadı.

    *2014 dünya kupası yolunda andorra, romanya ve estonya'yı yenmek gibi süper başarıların ardından llk ve tek ciddi rakip olan hollanda'ya tosladı.

    *2013-2014 sezonuna iki galibiyet, dört beraberlik ve 6-1'lik bir rezaletle başladı. sonra zaten idari olaylar sonucu kovuldu.

    *2013-14 yaz transfer döneminde 6+0+4 açıklamasına rağmen yapılan transferler chedjou ve bruma oldu. alper'in peşinden koşup nedensiz bir erman al satıyla dönemi tamamladı.

    *2012-13 sezonu ilk yarısı aykut'la beraber puan kaybedip duruyorlardı. sneijder ve özellikle drogba gelene kadar 9 galibiyet 6 beraberlik 3 mağlubiyet var.

    biliyorum, sevdiğiniz için adam hiç başarısız olmuyor, olmasın istiyorsunuz ancak terim'in son yıllarda muhteşem basın abartmasına rağmen elinde olanlar bunlar. 2011-12'deki efsane geri dönüşü, schalke serisi çok okumlu etkisinin görülebileceği işer ancak fatih hoca varken her şey ne kadar mükemmeldi durumu doğru değil çünkü değildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın