• 35
    karamsar yaklaştığım şampiyonluktur.

    gerçekleşme ihtimalinden ziyade gerçekleşirse peşi sıra olabileceklerden çekiniyorum. mesela;

    1- dursun özbek ve tayfasının yaptığı bütün yolsuzluklar, dolaplar, dümenler unutulacak.
    2- sezon içerisinde disiplinsiz ve saygısız hareketler yapan futbolcular prim ve prestij kazanacak.
    3- bugün kulübün içerisinde bulunduğu sıkıntılı şartlara gözler yeniden kapanacak ve çözüm ertelenecek.
    4- oyuncu transferlerinde komisyon ticareti ayyuka çıkacak vb.

    bu durumlar daha çok devam eder. yanlış transferler, kulübün gayrimenkullerinin yolsuzluk yapılarak elden çıkarılması, kulüp üyelerinin dolandırıcılığa göz yumması falan derken iyice türkiye'ye döneriz. her zaman söylüyorum galatasaray, ülkenin batıya açılan penceresi olduğu için değerlidir. bu kulübün veya herhangi başka birşeyin fanatiği asla değilim ancak ülkemin maruz kaldığı işkencelerin benzerlerine bana dedem ve babam tarafından öğretilen bu kulübün de maruz kalması beni manevi olarak yaralıyor. türkiye cumhuriyeti ile yanyana geldiğinde nefes alabildiğim tek şey olan bu kurumun böyle parsel parsel paylaşılması canımı sıkıyor.

    bütün bu olumsuzluklara rağmen 16/17 sezonu şampiyonu olursak biz zamanlar sol frame'de olan #yönetimistifa çağrısı gibi bütün doğru çabaların önü tamamen kesilecek. nasıl bu çağrı zamanında takım iyi gidiyor şimdi ses etmeyelim denilip kaldırıldığında öldüyse* * bu yönetimin bütün yanlışları da ölecektir. 15 yıldır ülkeyi paramparça eden iktidarı bile kanıksamaya başladı bu ülkenin halkı ve artık "ne yapabiliriz ki?" demekten başka bir tepki göstermiyorlar, sanıyor musunuz ki dursun aydın özbek yönetimi için farklı bir sonuç olacak? şampiyon olunca yine çalacak davullar zurnalar, ışık gösterileri ve bizler yine unutacağız bütün yanlışları. tıpkı ayakkabı kutularını, hediye saatleri, ona buna verilen bahşişleri ve her allahın günü gelen bomba ve şehit haberlerini unuttuğumuz gibi.

    aşı olurken nasıl vücuda zayıflatılmış virüs enjekte ediliyor ve vücudun bağışıklığı güçlendirilmeye çalışıyorsa dilerim bu şampiyonluk ta elimizden kaçar ve biz de dursun aydın özbek gibi yolsuzlara, kulüp yönetimi gibi omurgasızlara, sucuk ekmek tayfasına veda ederiz.

    edit:imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın