• 15980
    küçülecekse yönetim tarafından bunun açıklanması gereken takımdır. bu taraftar affedersiniz salak değil. hangi oyuncu profilleriyle neler yapılabilir biliyor.

    kalitemiz her sene aşağı düşüyor. düşmeye devam ediyor. ya ne idüğü belirsiz vasat oyuncular alınıyor ya posası çıkmış yıldız oyuncular. bu takım sürekli avrupa kupalarında başa oynamak istiyorsa oyuncu profili avrupanın en büyük 4 liginde ki bunlar; ingiltere, almanya, ispanya ve fransa, kendini ispatlamış, 22-28 yaş aralığındaki oyunculardır. tabi ki istisnalar olur. diğer liglerde de gerçekten çok iş yapmış oyuncular da arada alınabilir. ya bunları getireceksin ya da zirve iddiamız yok diyeceksin ve taraftarı kandırmayacaksın.

    sistem mistem 1500 kere yazıldı buralarda. bir sürü yazar kardeşim çarşaf çarşaf yazdı. bizi dinleyin demek niyetinde değilim ama bu kadar analiz, öneri vs on bin gözlem ve süzgeçten geçerek yazılıyor. bu konuda aklın yolu bir. ama sisteme dair en ufak bir çalışma yok. e öyle madem yani taşıma suyla değirmeni döndüreceksin yapılacak şey belli. yukarıda belirttiğim profilde oyuncular transfer edeceksin.

    ligimizde bir dolu örneği var. yakın tarihte bizde muslera, melo, riera, baros, eboue, sneijder fener'de meireles, kjaer, sow, lens bjk'ta mario gomez, sosa, quaresma.. hemen hepsi takımlarına büyük kalite kattı. alacağın profil bu işte.

    yani tanımıyoruz etmiyoruz gerçi ama rodrigues'le, vitor hugo'yla falan şampiyonlar ligi'nde mücadele edebildiğimizi düşünemiyorum. yani büyük başarıla hayal edemiyorum.

    alacağımız oyuncular stoper için khacheridi ve sakho, orta saha için m'vila ve gunnarsson, kanat için vargas falan olmalıyken kimlere talip oluyoruz.

    lan bunu da yapmıyorsunuz bari elindeki kaliteli oyuncuları yok pahasına satmayın amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın