• 136
    bu dönemle ilgili kafamı kurcalayan en önemli şey eksiklerimizin doğru değerlendirilmemesi. arkadaşlar hala elimizde orta saha oyuncusu yok kimse umursamıyor ama bu böyle. defans zaten hak getire ama en azından çözülmeye çalışılıyor. elde hala forvet yok ama kanat almaya çalışıyoruz. benim kendi gözümden değerlendirmem ve eksik bölgeler şu şekilde.( bu sezon ki tüm maçları izleyen bir taraftar olarak).

    1-> defansa hakan ile tandem oluşturacak sağlam kafa topu vermeyen ve lider özellikli defans lazım. 2 tane adam almaya şu aşamada gerek yok çünkü hem maliyet hemde uyum süreci uzar. he ucuz bulunursa alınıp yavaş yavaş adapte edilebilir veya genç semih şutlanıp yerine adam alınırsa ayrı.

    2-> sağ bek. şimdi cavanda,linnes ve sabri 3lüsünü karıştırsak 1 adet bek etmez. o yüzden bunların 2 tanesinden kurtulup yerine 1 adet bek almamız lazım. gönül ister cavanda ve sabri gitsin ama o iş yaş. o yüzden cavanda bonservis ile şutlanır linnes ise kiralanır sağlam bir bek alınır. seneye sabriden kurtuluruz linnes geri gelir.

    3-> 1 adet adam yiyen orta saha. bizim ihtiyacımız olan en önemli yer burası. koşup ısıracak bir adam olmalı. çok iyi top kapma yeteneği olmalı bu oyuncunun. mümkünse zenci olursa daha iyi olur. yanına tolga,selçuk,jongdan birini monte ederiz idare eder orayı. gönül ister 1 adette akıllı çabuk kanat değiştiren orta sahamız olsun ama o iş şu an zor. jong o işi iyi yapıyor temposuz olsa bile.

    4-> 1 adet güzelinden forvet. bizim sistem kanatlardan içe girme şeklinde işlediği için duvar olacaktan ziyade araya sarkacak bitirici bir forvet lazım. yakaladığını atacak aralara kaçacak markajdan kaçacak bir adam lazım.

    5-> yasin eğer gidiyorsa yerine 1 adet sağ açık lazım. bunun tercihi sisteme göre değişir. eren kalıcaksa çizgiye inmeyi seven bir adam lazım. mobil forvet gelicekse ise oraya 1 adet 4.maddeki adamı destekleyecek yasinden akıllı olan adam lazım. he eğer yasin kalıcaksa gerek yok orası idare eder bizi bu sezon.

    benim görüş ve yorumlarım bu şekilde. 5 adam lazım. acil bekleyen 1-2-3. maddeler. 4. madde ise yedek forvetle kotarılabilir 6 ay. 5 çok lüzum değil bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın