• 41
    devletin diyaneti, hani vergi toplarken hanefi misin, alevi misin, bektaşi misin, hıristiyan mısın, yahudi misin, agnostik misin, ateist misin, budist misin diye sormayan ama sadece hanefi mezhebine hizmet eden diyanet, açık açık "yılbaşı kutlamak gayri meşrudur" demiş, ölenler, elbette akp için ölmemiş olmaları sebebiyle şehit değillermiş, günlerce yılbaşı kutlaması karşıtı barbarlık ve puştluk körüklenmiş, akp seçmeni olduğu eski gönderilerinden bes bes belli pislikler "oh iyi oldu" tandanslı iğrenç paylaşımlar yapmaktan çekinmemiş, bu paylaşımlarla ilgili en ufak bir girişim yok her ne hikmetse örneğin pkk tarafından gerçekleştirilen saldırılar sonrası yapılan paylaşımlara uygulanan yaptırımların aksine, yine iktidar yanlısı isimler, iktidar yanlısı tv kanalları aracılığıyla açık açık "patlama ayrı; biz yılbaşına hâlâ karşıyız ve mücadele etmeye devam edeceğiz" diyor, dünya baş cihatçısı ışid saldırıyı üstlenmiş ve hâlâ

    "bunu cihatçılar yaptı" diyemeyiz ha?
    bakın çok üzgünüm ama sizin bu algılama problemleriniz ve sizin gibi düşünmeyenler ile diyalog kurarken, kendinizi kendi tabanızla karşı karşıyaymış gibi zannetmeniz yüzünden bu ülke bu hale geldi.
    ortada yaşam tarzına yönelik bir saldırı var.
    bu saldırıyı yapan ışid'tir ve bunu gizlemeye uğraşan, bu saldırının düşük dozlusunu (noel babayı temsili tartaklamak, tv'de açıkça mücadeleye devam edeceğiz) yapan, bu saldırıya sevinen, bu saldırıyı engellemeyen (engelleyemeyen demiyorum bakın), ölenlerden kendi kafalarına göre şehitlik mertebesini bile esirgeyen (gerçi öldükten sonra sen şehit desen ne olur demesen ne olur), kontrolsüz bir şekilde bu cihatçıları memlekete dolduran her kimse, en az elinde silahla insanları tarayan "cihatçı" kadar sorumlu ve dikkat ediniz; aynı zihniyetin türevleridir.
    bundan sonra ne olacak?
    amaç yılgınlık ve karşıt görüşlere şiddeti körüklemek. dolayısıyla bundan sonra, yine toplumun belli bir kesimini hedef alan bir saldırı beklemek gerekir.
    çünkü bu ülkenin sağduyulu insanları ısrar ve inatla zıvanadan çıkmadı hâlâ islamcı ve kürtçü kombine devlet ve halk düşmanlarına karşın.

    son not olarak şunu da söyleyeyim; islam kutsaldır ve siyasal islamcılar (ışid, el-nusra, el kaide, siksokelşam, süslüman kardeşler, taliban, hamas, hizbullah, ampülcüler, mollalar vs.) gibi bezirganların elinden kurtarılması gerekmektedir.

    bunun yolu "cihatçı değiller melis tamam mı:(" şeklinde olmaz. bu iş devlet eliyle belirli bir kesimin yaşam tarzına saldırmak değildir. allah belasını versin çıkmış fetva veriyor "gayri meşru" diye! ulan sen kimsin?

    yeter bak yeter. bu zeka sorunlarınız ülkeyi bu hale getirdi. çırpınmayın. daha fazla uzatmayın. gidin kardeşim.

    insanların aklıyla alay etmeye kalkmayın.
    karşınızda akp seçmeni yok!
App Store'dan indirin Google Play'den alın