• 65
    yaklaşık 4 ay önce şöyle bir hesap koymuştum; (bkz: #2023654)

    şimdi bu hesaba göre sezonun 2. yarısındaki planımızı çiziyorum;

    1. grupta yer alan takımlardan -ki bunlar fb ve bjk- totalde 4 maçta 6 puan demişiz. ancak deplasmanda oynadığımız 2 maçta 1 puan alabildik. dolayısıyla içerdeki derbilerde 6 puan şart. en olmadı 4 puana razıyız.

    2. gruptaki takımlardan -başakşehir, konya ve trabzon- ise 6 maçta 13 puan demişiz. konya ile daha oynamadık. diğer 2 maçta ise maalesef 0 çektik. el mahkum 2. yarıda trabzon ve başakşehir deplasmanlarını kayıpsız geçmeli, konya'ya da 2 maçta kesinlikle puan vermemeliyiz.

    3. grup -osmanlı, karabük, gençlerbirliği ve bursa- takıımlarıyla yapacağımız 8 maç için 19 puan hedefi koymuşuz. ilk yarıda bu 4 takımdan toplam 10 puan almışız. harika. bu da demek oluyor ki bu takımlarla 2. yarıda yapacağımız 4 maçtan 9 puan almamız yeterli.

    4. grup -antalya, akhisar ve kasımpaşa- takımlarından 6 maçta 14 puan almamız lazım demişiz. ilk yarıda 3'te 3 yapıp 9 puan almışız bu takımlardan. yani 2 . yarıda bu takımlardan 5 puan almamız hesabımız için yeterli. kaldı ki ikisiyle içerde oynayacağız. yani muhtemelen 5'ten fazla puanla kapatacağız bu aşamayı.

    son grup takımları -kayseri, gaziantep, rize, alanya ve adana- için de 10 maçta 25 puan hedefi belirlemişiz. ilk yarıda 5 maçta 13 puan almışız bu takımlardan. 2. yarıda bu takımlarla yapacağımız 5 maçta 12 puan bizim için yeterli görünüyor ki bence bu grubu da daha fazla puanla kapatma ihtimalimiz çok yüksek.

    velhasıl, hedef 77. 77'yi bulan götürür beyler..
App Store'dan indirin Google Play'den alın