2016-17 Türkiye Kupası E Grubu 4.Hafta Maçı
20:30
3 - 2
  • 116
    11 dakikalık özetini izledim, rahatlıkla söyleyebiliriz ki ikinci yarıda oynanan oyun futbol falan değil. takımın tuzlaspor gibi bir rakibe karşı neden bu kadar agresif olduğunun bir açıklaması olmalı. 2 kırmızı yemişiz ama 4 de olabilirmiş, en basitinden de jong'un hareketi de bariz kırmızı çünkü rakibin bileğine basmış.

    mağlubiyet gram dokunmadı bana, kıytırıktan bir kupa maçı sonuçta. beni daha çok öfkelendiren şey galatasaray'dan hemen şu an def edilmesi gereken oyuncuların çok iyi bilinmesine rağmen bunları def etmiyor olmamız ve her maç inatla bu oyunculara şans verip farklı sonuç almayı beklememiz. daha neyi bekliyoruz? neyi yaşamamız gerekiyor bunlara kesik atmak için? hamit'in galatasaray'dan yollanması için ne olması gerek?

    yasin konusunda da takıma verdiği katkıdan dolayı ciddi savunucusuydum. fakat hem yasin'in hem de chedjou'nun ya kadro dışı bırakılması ya da çok ağır para cezalarına çarptırılmaları gerek. böyle sorumsuzlukların bedeli oyunculara mutlaka ödetilmeli.

    bizi ayağa kaldıracak şey de yenilgi sonrası ilk dillendirilen isim olan fatih terim değil, sağlam ve geniş çaplı bir kadro revizyonu. sabri'lerle, hamit'lerle, semih kaya, yasin, cavanda, josue gibi boş beleş adamlarla bunun olmayacağı açık. şu an sahada galatasaray forması var lakin 3 adamı çıkardığınızda geriye kalan takım san marino'dan bile daha kötü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın