• 73
    bir kere jor gidecek kardeşim, onunla olmaz. yerine bu entry'de belirtildiği üzere bir sürü aday var; (bkz: #2084557). biri gelsin işte.

    akabinde; chedjou, cavanda, josue, jpk, emrah, salih ve hamit ile yolları ayırıp hem 3-5 bonservis geliri elde edebilir hem de hatırı sayılır bir maaş bütçesi açabiliriz.

    alınmasını temenni ettiğim oyuncu grubu ise şu şekilde;

    irfan kahveci + ahmet çalık. bunlar için 4 milyon € + salih, emrah ve/veya cavanda verilebilir.

    vegard forren. bedava adam. yaşı, istikrarı ve solak olması dikkate alındığında transferi mantıklı. sadece chedjou gitse 1 stoper transferi yeterliydi ama serdar'da sezonu kapayınca 2 stoper takviyesi şart oldu.

    eduardo vargas. yanılmıyorsam çok cüzi bir ücretle kiralanacak ki bence uygundur.

    yann m'vila veya aron gunnarson. vila'nın bonservisi elinde 40 kere söyledik. yine de alınamıyorsa 2-3 milyon € bandına gunnarson alınabilir.

    bu plan ışığında olası 2 adet 11;
    kadro 1 muslera, linnes, ahmet, forren, carole, gunnarson, tolga, vargas, sneijder, bruma, podolski.
    kadro 2 cenk, sabri, semih, hakan, alt yapıdan bir kardeşimiz, de jong, selçuk, sinan, irfan, yasin, eren.

    sezon bittiğinde de sözleşmesi biten sabri, de jong, sigthorsson ve hakan balta'nın yanında selçuk, sneijder, podolski, yasin ve mümkünse carole elden çıkarılmak suretiyle yenileşme sürecine hız kazandırabiliriz. bu arada -sezon sonu- psv'de sözleşmesi bitecek olan sol bek jetro willems ve rennes'de sözleşmesi bitecek olan kanat oyuncusu paul-georges ntep de madiba ile sezon içinde ön mukaveleler yapılmalı muhakkak. yazması kolay dediğinizi duyar gibiyim ama yapması da kolay. bjk ve fb kimleri ne paralara pazarlıyorlar. hatta trabzonspor bile. bizde yapabiliriz amk. gönderelim şu içi geçmiş futbolcuları getirelim enerjik modern futbola uygun tempolu oyuncuları. yıldız olması şart değil yahu vallahi değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın