resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2612
    kendisini, türk halkına şirin gözükmek için oruç tutan prandelli'ye benzetiyorum. o da böyle iyi niyetli filandı, ligde de iyi puanlar toplayıp içeride fener'i bile yenmişti. ama tüm bunlar rezil bir hoca olduğunu değiştirememişti.

    riekerink de aynı hesap. adamın kızlarının isini sordular, parasını tl'ye çevirip cevirmeyecegini sordular, yanında calışan orhan atik'i riekerink'e sormadan kovdular.

    ama riekerink sırf galatasaray'ın başında 1 gün fazla kalabilmek adına tüm bunlara tek ses bile edemiyor. gıkı dahi çıkmıyor. esip gürlemiyor. bu nasıl iş diyemiyor. böyle medya iletisimi, böyle yönetici hoca iletisimi olur mu?

    evet basın terbiyesiz, yönetim de hocayı takmıyor diyelim. bunların yaşanmasında hocanın hiç payı yok mu? bu kadar sus pus durulur mu? ya da niye durulur? tek cevap efendi olmak mı? tabi ki hayır.

    kariyerinin zirvesi, çin milli takımının alt yaş kategorilerinde hocalık ise ve suan galatasaray'in teknik direktörüyseniz ve hayal dahi edemeyeceginiz mevkiye sneijder'in önerisiyle getirildiyseniz, sizin ilk göreviniz ''susmaktır'' zaten. susayım ki bu görevden alınmayayım bakış açısıdır.

    iki basın mensubuna haddini bildiremeyen, sinan gümüş'ünden kaptanına kadar(gencinden tecrübelisine kadar) her oyuncudan posta yiyen, yönetimin ise yardımcı hocasını kovduğu bir adamın, tüm bu olanlara tek kelime edememesini ''iyi niyetli adam'' diye açıklamak fazlaca iyi niyetli bir bakış açısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın