resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 12039
    istifa edip bizlere, en azından bana "tamam zamanında terk etti diye kırıldık, darıldık ama en azından gururlu adammış" dedirtme şansı vardı. ama o para uğruna birkaç vasat, kibirli topçunun maskarası olmaya karar verdi. hala istifa etmediğine göre ya para için orada ya da izin verilmiyor, ki bu daha vahim. paraya tapan adam bile güce tapan adamdan daha değerlidir gözümde zira.

    halbuki ben senin gideceğini duyduğumda gözyaşı döküyordum, nereden baksan en az 5 milyon galatasaraylı daha benimle aynı duyguları paylaşıyordu. şimdi burak yılmaz denen çin topçusu seninle alay ediyor, zerre üzülmüyorum. arda çıkıyor ntv'de sana meydan okuyor, lafını yediriyor sana, hiçbir şey hissetmiyorum. biraz tiksinti, o kadar. ve emin ol bunun tek sorumlusu sensin. galatasaray'ın elemanı olmayı kabullenemeyecek kadar büyük olan egon bunun sorumlusu. ama biz değiliz, bu taraftar değil.

    adeta rte gibi çıkıp kendisine sorasım var.

    ne istedin de vermedik hoca? sevgi mi? para mı? itibar mı? galatasaray'ın başındayken sahip olmadığın neye sahipsin şu an? çok mu daha mutlusun? servetin 10'a mı katlandı? tüm türkiye uğrunda sokaklara dökülecek kadar çok mu seviyor seni? hayır, hepsinin yanıtı hayır, hiçbir zaman evet olamayacak kadar hayır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın