• 1886
    çoğu zaman üslubunu beğenmem, kimi zaman kibirli bulur, teknik taktik anlamda veya takım kalitesi ile alakalı eleştirilerini de boş bulurum.

    fakat, gel gelelim, perde arkasındaki olayları birebir yaşamış gibi doğru ve net anlatır. aziz yıldırım'ın, yıldırım demirören'in, ibrahim hacıosmanoğlu'nun, adnan polat'ın, ünal aysal'ın zamanında yaptığı hemen her işi, başından neticesine kadar doğru ve tüm açıklığı ile anlatır.

    biraz ütopik olacak ama, bu tarz bir insanın en üst kısımda olmayacak şekilde bir yöneticilik pozisyonunda olması gerektiği kanaatindeyim. malum, ülke şartları kurtlar kuşlar sofrası. kimin kimi bellediği belli değil. böyle adamlar da olası medya veya rakip takım yöneticisinin sözlü saldırılarına gereken cevabı fazlasıyla verebilecek kapasitededir. fakat ne olursa olsun, asla saha içine karıştırılmamalıdır. hatta mümkünse takımın ne oynadığını, teknik direktörün kim olduğunu, oyuncuların akıbetini falan bilmemelidir. bırakın o saha dışını halletsin. saha içini sahadakiler halleder zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın