resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 2338
    vay be ünal aysal in açıklamalarını hayretle dinledim. diyor ki fatih hocayı gönderdikten sonra bize aciliyetle bir hoca lazımdı. ilk mustafa denizli'ye gittik. bu arada 5 gün sonra juventus macina çıkacak antrenör arıyorum. denizli dedi ki ben maça çıkamam juventus macından sonra konuşalım. bende acilen istanbul'a mancini'yi çağırdım. hoca dedim juventus macina çıkabilir misin? bugün anlaşalım yarın idmana bile çıkarım dedi. doğrusu bu sözden cok etkilendim ve o gün mancini ile anlastik.

    sonrası malum 1-0 önde götürdüğümüz mac sabaha kadar oynansa juve gol atamayacak. amrabat saçma bir penaltı yaptırıyor. mac birden 1-1 ve 5 dakika da 2-1 oldu. sonunda 2-2 bitti. o mac belki gruptan çıkmamızı belirleyen maçtı. italyan takımlarıyla nasıl oynanacağını bilen mancini juventustan 4 puan kopardı. ve ölum grubundan mancini sayensinde çıktık.

    bu adam ne kadar şanslıysa 2 yıl sonra yine ayni şey oluyor. hamza hamzaoğlu kovuluyor ve ilk bu adama gidiliyor. denize düşen yılana sarılır misali. ve bu yaşlı korkak arkadaş bu sefer işini sağlama alıyor. galatasaray ile anlaşıyor. ama atletico macina çıkmıyor. sonrası malum hezimet. şampiyonlar liginden çıkabileceğimiz gruptan çıkamıyoruz. ligde de bir güzel sicip batırıyor. donk olaylarını yazmıyorum bile.

    bence türk futbolundan uzak dursun. emekliliğin tadını çıkarsın. daha fazla rezil olup kariyerini mahvetmeye gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın