• 443
    bu maçta takımın başında hamza hamzaoğlu vardı. yani en azından bir teknik direktör vardı (!)

    takımda bu seneki takımdan 1-2 seviye alttaydı. umut, bilal, burak, olcan vardı bu sezondan farklı olarak. fener'de de gökhan gönül, caner, diego, nani falan vardı. yani onlarda geçen sezon daha güçlülermiş. ama gelgelelim en azından ikinci yarı takım galatasaray gibi oynamıştı. pek pozisyon bulamasak ta rakibi sahasına hapsetmiştik bu oyuncularla. hakem biraz adil olsa kazanmamız içten bile değildi. neden hakem dedim? açıklayayım:

    - attıkları gol net ofsayttı... kaldı ki golden önce carole sakatlanmasa belki gökhan gönül o ortayı bile açamayacaktı ya neyse.
    - ba'nın burak'a yaptığı hareket net kırmızıydı ve top oyunda olduğu için penaltıydı.

    skora etki eden 2 pozisyon...

    dönelim bu seneki 20 kasım 2016 fenerbahçe galatasaray maçına... kağıt üzerinde geçen seneye göre güçlendiğimizi düşünüyorum. tolga, de jong, eren sahadaydı. ancak 90 dakikanın herhangi 1 dakikasında bile ağırlığımızı rakibe hissettiremedik. takım bu kadar güçlenmişken bu kadar kötüye gitmişse performans bunu başka yerlerde aramak lazım. sonra diyorlar ki riekerink kalsın, he kalsın mk. geçen sezon hamza hamzaoğlu'na bu kadar nefret kusarken bu sene takımın böyle oynamasını kabullenebiliyorsanız ortada bir tezatlık var demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın