resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 12027
    koskoca galatasaray iki-uc kupa daha kazansin diye ben galatasaray'in ve galatasaraylilik'in ne oldugunu mu unutayim? istediginiz bu mu?

    o terim ki; benim babam kadar sevdigim iki adamdan biridir. halen unal aysal'i savunmama ragmen asla unal aysal'i terim kadar sevmedim, sevmiyorum da. o terim ki hasta yatagimda gecenin korunde "hocayi gondermisler" diye mesaj atan atan eski ev arkadasimin bu iki kelimesiyle beni aglayacak duruma getirmis adamdir. o terim ki; agzindan cikan bir cumleyi nick olarak kullandigim adamdir. o terim ki; bizi birakip gitmistir. 9 mac ceza aldiktan sonra: "baska teklifler vardi, sezon sonu gidecektim ama inadina kalip savasacagim" diyerek daha 12/13 sezonunun son ceyreginde cekip gitme sinyalleri vermistir. o terim ki; kendisine basaridan, saygidan, ulkesinde baska kimsede olmayan dokunulmazliktan baska bir sey vermemis olan galatasaray'i hep bir sicrama tahtasi olarak gormustur. popescu'nun: "terim gitmeseydi sampiyonlar ligini alabilirdik, cok guclu bir takimdik" sozlerine ragmen o donem avrupa'nin en guclu takimlarindan birini fiorentina gibi orta halli bir italyan takimi icin birakip girmistir. o terim ki; kendisine basariya endeksli, yillik sozlesme yapalim dedigi zaman bunu kabul eden, sonra aysal uzun sureli sozlesme onerince birileri istedi diye hicbir yeri imzalamam dedigi, istedigi tum oyunculari bir sekilde alan ya da muadilini getiren bu unal aysal kendisine hasbelkader galatasaray'in elemani dedi diye dunyalari ayaga kaldirmis, sonra gitmis capsiz bir tupcunun yuksek ucretli elemani olmustur.

    yazik abi, terim'e az da olsa bir saygimiz var icimizde, milli takimda dustugu durumlara, iki baldiri ciplak tarafindan reislerine sikayet edilerek ezilmesine hala uzuluyoruz. birakin oyle kalsin. hala uzulebilelim terim'e. efsanemiz olarak bilelim kendisini. daha fazla kuculmeyelim ve terim'i de kucultmeyelim. kume dusmeye raziyim ben.
App Store'dan indirin Google Play'den alın