resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 12017
    öncelikle `ünal aysal kimdir?` diyenlere cevaben; ünal aysal budur. https://pbs.twimg.com/media/CvN4tcbWgAAw1C3.jpg
    peki bunun karşılığında ben soruyorum, `fatih terim 2013'ten beri kimdir?`; o da budur. http://i.internethaber.com/...n-389jpgMtOlRzPW.jpg
    videolarla güzellemeler, yok "ya terim ya ölüm" diyenler falan var, yapmayın etmeyin! evet, başarılıdır. ancak hem yapmaması gereken zamanda yapmaması gereken şeyleri yapıp sadece para'nın elemanı olduğunu kanıtlamıştır, hem de bunu yaparken kendisini seven milyonları umursamamıştır.
    ünal aysalın hataları da vardır, perde arkasındaki ekibe güvenip baskın seçimi yapmasa bu günleri yaşamamış olabilirdik, ancak ünal aysal fatih terim'den bağımsız da başarılıdır. ergin atamanın getirdiği şampiyonluğu da fatih terim getirdi diyecekseniz söyleyecek başka söz yok.
    son olarak, artık 63 yaşına gelmiş teknik direktördür fatih terim. allah gecinden versin ama yarın öbür gün ölüp giderse takım kötü gittiğinde ruh çağırma seansı mı yapmayı planlıyorsunuz? onsuz da başarının olabileceğini görmeyen gözlere bunu gösterecek bir yönetim ve bir teknik ekip yeterli olacaktır. bunu yapacak kişinin öte yandan dursun özbek olacağına inancım bir gün galatasaray spor kulübü başkanı olabilme inancımdan azdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın