• 39
    benim de uzun bir süredir aklıma takılan durumdur.

    bi kere düzelmesi için "futbol aklı"na ihtiyacı var. her gelen günü kurtarma amaçlı çalışmalar yapıyo. 2-3 yıldır bu takım kademeli olarak gençleştirilseydi bugün daha iyi durumda olurduk. ama her gelen hazır oyuncuya ya da elde kalmış çöplere sarıldı. 2015 - 2016 sezonu boyunca bu takımın bir tane gerçek ön liberosunun bulunmadığı; 2016 - 2017 transfer sezonunda buraya adam alınması gerektiği aşikardı.

    tam 1 yıl boyunca, koskoca galatasaray kulübü, buraya adam bakamadı mı? hep aynı isimler dolaştı medyada. delaney, diarra, tiote vs sonuç olarak de jong geldi. bu kadar zor mu bir takımın oyuncu bulup çıkarması? aynı durum sağ bek için, stoper için, forvet için de geçerli.

    hep yakınımızda bulunun oyuncuları transfer ettik, ya hiç araştırma yapılmıyo, ya da yapılan araştırmaları ipleyen dikkate alan yok.

    işte o yüzden mantık çerçevesinde hareket edebilecek, gelişime ve yeniliğe açık bir futbol aklına ihtiyacımız var.

    bugün riekerink gitse yerine fatih terim'in getirilmesi konuşuluyo. neden? çünkü 2-3 transferle (27-30 yas arası muhtemelen) ve takıma vereceği coşkuyla/gazla takımı yukarı çekmesi bekleniyo. peki ya sonra? sonrasında yeni hoca enkaz edebiyatı yapacak, kısır döngü devam edecek.

    bize kendi başarısını değil, galatasaray'ın başarısını ve geleceğini düşünen futbol adamları lazım. bu işler fm'ye benzemez evet, ama önümüzde beşiktaş örneği var. doğruları tespit edince uygulamak o kadar da zor değil.

    her geçen gün, galatasaray'ın aleyhine işlemeye devam ediyor. takım göz göre göre eriyor.

    ve kimse bişey yapmıyor sanki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın