• 3
    sabri sarıoğlu: kariyerine orta saha olarak başlamış, geleceğim emre belözoğlu'su olarak gösterilmiş, ümit milli takımda forvet arkasında bile oynamış zamanla önce kanata sonra sağ beke evrilmiştir. kendisi ilk defa sağ bek oynadığında yıl 2006 yada 2007 idi. 23 yaşındaydı.

    caner erkin: kariyerine sol kanat oyuncusu olarak başlamıştır. sol bek oynamayı 26 yaşında kabullenmiştir.

    gökhan gönül: yalovalı değil samsunludur. 77 numarayı fenerbahçe'de 7 numara dolu diye seçmiştir. çünkü kendisi fenerbahçe'ye transfer olana kadar hep orta sahanın sağında görev almış ve 7 numara giymiştir. sağ bekte oynaması fenerbahçe'ye transfer olması ile başlar.

    ismail köybaşı: alt yapı eğitimine forvet arkası olarak başlamış daha sonra sol kanata evrilmiştir. a takıma ilk çıktığında sol bekte denenmiş ve solbek kalmıştır.

    ayrıca hakan balta, volkan yaman, tarık çamdal, hasan ali kaldırım, veysel sarı falan hepsi aslında sonradan beke devşirme adamlar.

    şimdi bu adamları oyun içinde asıl eğitimini aldıkları mevkilerde denemenin nesi feşizm olabilir ben pek anlayamadım. gören de patrice evra gibi 9 yaşından beri bek oynuyorlardı da maç içinde kanata çekildiler sanır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın