resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2267
    geçen sezon hamza hamzaoğlu'nun yaptığı saçma sapan kadro planlamasından sonra kendisinin yaptığı işler göze çok hoş geldi.
    mesela hamza forvetimizin olmamasına rağmen forvet almadı, orta sahamız olmamasına rağmen orta saha almadı. kanatların hepsini gönderdi.
    ardından riekerink geldi ve aslında çok doğal olan işleri halletti. bruma'yı takımda tuttu, çünkü kanat yoktu. eren ve sightorsson'u aldı, çünkü forvet yoktu, tolga ve de jong'u aldı, çünkü orta saha yoktu. bu çok hoşumuza gitti, ki zaten olması gereken de buydu. ama geçen sezon artık neler çektiysek, bu hamlelere hasret kaldığımız için aşık olduk herife, ama tekrarlıyorum, zaten normal bir insanın yapması gerekeni yapmıştı. derler ya hani 'olması gereken şeylerin adını iyilik yapmak koymuşlar' diye, hah işte ondan oldu.

    karabük maçı ortada geçti, son dakika golüyle aldık.
    akhisar maçı bruma sağolsun.
    kayseri puan kaybı.
    rize karşısında kötü gelen ortaya eren rövaşata vurmasaydı, o kilidi ne zaman açardık, ya da açabilirmiydik bilemiyorum.
    beşiktaş karşısında 2-0'ı koruyamadık, hatta elimizden gidiyordu maç.
    antalya karşısında kabul edelim, eto'o'nun golü sayılsa o maç bitmişti.
    gençler karşısında muslera sağolsun.
    trabzon puan kaybı.
    adana rakip kaleci sağolsun.
    başakşehir puan kaybı.
    fener puan kaybı.

    11 maç 15 gol atıp 10 gol yemişiz. pozisyon üretemiyoruz. geçen sezon hamza, ki onu kesinlikle övmüyorum, amatöre kadar yolu var, 11 maçta 25 gol atmış. elindeki ofansif kadro ise, ki bu konuda tek suçlu kendisi, umut, burak, yasin, olcan, sneijder, bilal, selçuk. riekerink bey ise derdiyok, bruma, sneijder, yasin, sinan, de jong, selçuk, josue, tolga kadrosuyla başaramamış bunu.

    kabul edelim, sezona hazırlık yaparken olması gerekenleri yaptı, ama taktiksel olarak olması gerekenleri yapamıyor. pozisyon üretemiyoruz, üçüncü bölgeye kadar paslaşıp kontra yiyoruz ve bunu her maç yapıyoruz. rakibimiz büyük takım olsun, küçük takım olsun fark etmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın