resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11964
    kendisinin gelmesine bir şartla razı olurum.

    milli takımdan istifa edecek ve bu takımı sezon sonuna kadar para almadan çalıştıracak. egosunu, kibrini, bilmemnesini bir kenara koyacak, "üç yıl önce galatasaray'a bir yanlış yaptım, şimdi galatasaray'ın bana ihtiyacı varken bu yanlışımı telafi etmeye geldim. başarılı olursam devam etmek istiyorum, başarılı olmazsam da sözleşmemi uzatmazsınız olur biter. tek arzum galatasaraylılarla yeniden barışmak ve galatasaray'ı ayağa kaldırmak" diyecek.

    işte o zaman milyonlarca galatasaraylı fatih hoca'sını öyle bir bağrına basar, öyle bir sahiplenir ki, ne uzun adamın ne kısa adamın durdurmayacağı bir sinerji ortaya çıkar. ama egonun, kibrin olduğu yerde sinerji olmaz. hesapçılığın olduğu yerde birlik olmaz. içten pazarlığın olduğu yerde samimi hisler olmaz.

    https://1.bp.blogspot.com/...a-e1336908051249.jpg şu fotoğrafı hatırlıyorsunuz değil mi? şampiyonluk falan umrumda değil, sadece böyle bir fotoğrafı çektiren adamın bizi çıkarları için yüzüstü bırakıp gitmesini hazmedemiyorum. belki bana salak diyeceksiniz ama hala bir gün gelip gönlümüzü almasını, "bir hata ettim ve şimdi bütün galatasaraylılarla barışmak için elimden geleni yapacağım. benim yuvam burası" demesini bekliyorum.

    bu hikayeyi bu şekilde bitirmemek de, tüpçünün payandası olarak yaşayıp yukarıdan gelen emirlerle kadro kurmaya devam etmek de senin elinde fatih terim. biz buradayız, sen de nerede olacağına karar ver haydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın