resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11961
    kendisine hoca olarak aldırdığı kupalardan dolayı saygı duysam da insan olarak hiç ama hiç sevmem. ancak şunu belirteyim. fatih terim gelirse galatasaray'ı tutmam, askıya alırım vs diyen tayfa varya. işte bize öyle taraftar lazım değil. o tayfa gitsin bi alman takımı falan tutsun. adamların herşeyi 4-4 lük bizim gibi gelişmeye çalışan bir ülke değiller oturmuş bir sistemleri de var daha avrupai daha vizyonlular, hem onlar yenilince biz de yenilmiş sayılıyoruz.

    biz fener'e kim koyarsa koysun allah razı olsun mottosuyla büyüdük* sözlükte biri çıkıyor selçuk inan'la kazanacağımıza yenilelim, yenilmeyi selçuk inan'ın golüyle kazanmaya tercih ederim diyor.

    öbürü çıkıyor fatih terim ile şampiyon olmaktansa 5. olmayı tercih ederim diyor.

    bak kardeşim 111 yıllık galatasaray'ın 19 yılında ama futbolcu ama teknik direktör olarak fatih terim var. 20 şampiyonluğun 6 tanesinde fatih terim var, uefa kupasında bile fatih terim var. kusura bakma ama bu fatih terim bir şekilde galatasaray'ın tarihine geçmiş, ismi özleşmiş galatasaray'la. galatasaray'ı böyle kabullen yada bayern münih falan tut bir zahmet. senin benim paşa gönlün hoş olsun diye kulübün tarihinden adam silemiyoruz.

    ben naçizane bir taraftarım ve 111 yıllık galatasaray'ın 19 yılında var olan, galatasaray'ın en başarılı yıllarında var olan bir adamı galatasaray'dan yok saymak benim haddime değil. zoruna gidecek biliyorum ama senin de haddine değil. sevdiğini kusurlarıyla kabullenirsin ya hani. galatasaray'ı da efsanelerinden 1 tanesi de fatih terim diğeri de fetöcü hakan şükür olan bir kulüp olarak kabulleneceksin yada kabullenmeyeceksen de bayern münih'i falan tutacaksın.

    gelmesini hiç istemiyorum. ama gelirse de galatasaray'ı bırakacak değilim. ayrıca değil fatih terim sokaktaki adamı çevirip teknik direktör yapsalar ben yine galatasaray'ı tutacağım. bize lazım değil galatasaray'ı tutmak için şart sunan taraftar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın