resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11960
    gelmesin, ama gelirse adını bağırmam muhtemelen bir ayı bulmaz. böyle de omurgasızım bu konuda...

    vallahi, bokum gibi dünyada yaşıyoruz zaten, bi galatasaray maçları var her şeyi unuttuğumuz, onlarda da pamuk şeker gibi futbol izlemek istemiyorum. yenilecekse kafa göz kıra kıra yenilen futbolcu istiyorum. bana kaos futbolumu geri verin istiyorum, çok şey mi istiyorum :(

    gönül ister ki bir favre'ı görelim bu takımın başında, bir bielsa'yı, bir tuchel'i... ama siz de biliyorsunuz ki bunlar imkansız. fatih terim, galatasaray'ın başında olmadığı sürece bana ve çoğu başka insana çirkin gelen bir karakter; garip ilişkileri, güç hayranlığı, paragözlüğü, sahte delikanlılıkları, geri vitesleri... ama hayat siyah ve beyaz değil. fatih terim'in adını asla metin oktay ile anmayacağız, hagi ile de anmayacağız, cevad prekazi bile ondan önce gelecek. ama fatih terim, bu kulübün tarihinde 3-2'lik real madrid maçıdır, bunu da unutmayın. bakın uefa kupası falan filan değil, ilk maçında fark yediğin turun ikinci maçında turu geçeceğine, hatta üstüne finale yürüyeceğine inanmaktan bahsediyorum. benim istediğim de fatih terim değil; beni tekrar buna inandıracak bir hoca.

    ah hocam; yemin ederim, üniversite hocası olsan senden tiksinirdim - güç neredeyse orada bir hoca. ne ki galatasaray'ın hocasıydın. gene gelip "kırdıysam taraftarı, özür dilerim" desen, yarayı kabuk bağlatırsın; ama şunu da söylemeden edemeyeceğim, o yara bir kere açıldı, o kabuk da iz bırakır. yazık oldu çok şeye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın