resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11892
    "galatasaray'la adımın geçmesi kadar doğal bir şey olamaz" , "kulüp tarihine önemli başarılar kazandırmış biriyim" , "taraftar da her zaman beni isteyecektir bu çok normal" gibi cümleler kuran eski hocamız. doğru, önemli başarılara imza attın. isim yaptın gittin, dışarda yapamadın, başımızda lucescu başarılı bir şekilde devam ederken adamı kovdurttun geri geldin ve başarısız oldun milli takıma geçtin, sonra biz yeni stadımıza sıkıntılı bir geçiş dönemi yaşadık, yeni stad, dolayısıyla artan taraftar sayısı ve gelirler, ben tekrar geliyorum dedin ve geldin. sönmeye başlamış olan kariyerin tekrar canlandı bizimleyken. 2-3 sene bizimle çalıştın ve milli takımda hayatının sözleşmesine imza attın. ve bizi terkettin hoca. bir yığın borçla, çöp futbolcuyla dolu kadroyu bıraktın kaçtın gittin. şimdi riekerink bey geldi ve çöpler temizlendi. yönetim arsaları sattı borç sıkıntısından kurtulunuyor gibi... ve sen tekrar dönüş sinyalleri vermeye başladın... yani hep aynı hikaye... biliyorum, eğer gelirsen maddi olarak da elimiz artık rahatladığından iyi bir kadro kurup başarılı da olursun. seni zamanında babamız gibi sevmemize rağmen şuan küçük bir kesim hariç hepimizin nefretini kazanmayı başardın.

    insan ancak en sevdiğinden en çok nefret edebilir. aynı eski sevgili gibi. ihanet eden dostun gibi, ailenden bir birey gibi...

    sonuç olarak; gelirsen başarılı olursun biliyorum çünkü maddi imkanların da olacak, ama bu başarıyı ben istemiyorum. transferler ile 1 2 yıl başarılı olup sistem kuramayıp, bizi yine tüketeceksin. öyle olmayacak olsa bile istemiyorum. eski videolarını gördüğümde gözlerim doluyor ama seni tekrar takımımda is-te-mi-yo-rum.

    benim için aldatan eski sevgilidir kendisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın