resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11881
    bazı futbolcuları içine sinmeye sinmeye affettiğini söylemiştir. bu ne zavallılık yahu? hayır bu fatih terim içine sinmediği için galatasaray'ın sözleşme yenileme teklifini reddeden adam değil mi? hani bütün galatasaray taraftarını ağlatıp sonra da demirören ile nazire yaparcasına imza törenlerine çıkan?? ben mi yanlış hatırlıyorum? bu adamı içine sinmediği hatta kendisine ihanet ettiğini ima ettiği futbolcuları kadroya almaya iten nedir? çaresizlik. hani bu gün ve bu açıklamalar itibarıyla o meşhur fatih terim otoritesi var ya, o artık yok...

    siktiredin galatasaray'daki dinozor yöneticileri. kendisi de pekala biliyor ki az sayıda galatasaray taraftarı dışında artık arkasında duracak galatasaray taraftarı kalmadı. dönecek yuvası yok. 12 kasım 2016 kosova maçı sonrasındaki açıklamalarına bakarsak şunları da demiş;

    "“benim adımın galatasaray ile anılması normal bir şey arkadaşlar. ben hayatımın hiçbir döneminde bir kulüple çalışırken, başka bir takımla görüşmedim. ben onun (riekerink) rahat olmasını isterim. zaten rahat da görünüyor. galatasaray’ın tarihine geçmiş bir adam, seyircinin özlemi, seyirci ile özdeşleşmiş… bundan normal ne olabilir? bir daha söyleyeyim. galatasaray ile benim adımın geçmesi kadar normal bir şey olamaz”"

    işte burada ifade ettiği sadece temenniden ibaret. taraftarın artık kendisini istemediğini kabullenememe durumu var. bir yandan galatasaray taraftarına karşılıklı sevgimiz var mesajı veriyor, diğer taraftan milli takımdayım ama oraların ağası da benim mesajı... fakat ne derse desin, gerçeği ne kadar inkar ederse etsin artık durum öyle değil. ha burası türkiye, tekrar galatasaray'ın başına geçebilir mi? geçebilir. ancak galatasaray kenetlenince şampiyon olabilen bir camia. her sezon başı medyanın yoğun saldırılarının temelinde yatan şey bu kenetlenmeyi engellemeye çalışmaktır. mesela bu sezonki riekerink düşmanlığı... kenetlenme potansiyelini gördükleri için saldırılar ardı arkası kesilmeden devam ediyor. fatih terim belki bir gün bu camianın duruşunu anlamaktan aciz yöneticiler sayesinde galatasaray'ın başına geçer... geçer ama o kenetlenmeyi oluşturamaz. çünkü taraftarın büyük çoğunluğu arkasında olmayacak. en ufak kötü gidişte eski hesaplar faiziyle birlikte önüne açılacak.

    işte bu gün gelinen nokta dramdır...

    galatasaray taraftarınca reddedilen, gidecek yeri olmayan, inkar etse de gerçeğin farkındaki bir fatih terim... ulan bu adam her zaman meydan okur şekilde gerekirse istifa ederim derdi. gerekirse de ederdi. ama şimdi görevimin başındayım diyor. cumhurbaşkanı'na salvolar yapıyor.

    içine sinmeye sinmeye, medyada suratına vura vura açıklama yapmış futbolcuları kadroya alıyor.

    çünkü futbol piyasasında fatih terim kalmadı. elindeki tek koz milli takım. bundan sonrası mustafa denizli. o da biliyor. milli takım kariyeri bittiği anda galatasaray'a dönmek için kulis yapacak... dönebilirse kendini bir umut olarak göstererek dönecek. dönemezse ya ailesiyle daha fazla vakit geçirecek, ya spor siyasetine girecek ya da bir televizyon programında belki sergen'in karşısında yorumculuk yapacak.

    kurt kocayınca itin köpeğin maskarası olurmuş ya... bu defa yemedi işte. sadece arda değil burak da, selçuk da döndü milli takıma. nuri, tolga, tolgay... ulan tonla alternatif var. ama dün* kosava karşısında selçuk ilk 11'deydi ya, futbolcu lobisinin kendisini yendiğinin kanıtıdır. eski fatih terim gerekirse istifa eder ama o futbolcuları kadroya almazdı. işte o nedenle diyorum bakın bu bir dramdır. bitişin resmidir. bundan sonra fatih terim de herkes gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın