resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2092
    güvenmemiz ve arkasında durmamız gereken galatasaray teknik direktörü.

    eleştiren arkadaşlara bakıyorum da "selçuk - sabri - semih üçlüsünü neden oynatıyor" eleştirisinden başka eleştiri maalesef çıkamıyor. ama bunu söyleyen arkadaşlar da düşünmüyor ve bunların yerine koyacak elimizde sanki "kroos - alves - pique" var ama hoca inatla o üçlünün yerine bu üçlüyü seçiyor gibi basının gazına gelerek saldırmaya devam ediyorlar.

    şu konuda bir anlaşalım öncelikle, serdar aziz sakat. müzmin sakat hemde, iyileşemiyor. bursaspor'da oynarken de böyleydi. sezonluk 25 maç alırsan serdar'dan o sezon fazla verim almışsındır. peki; chedjou el bombası, koray * halen dönemedi. hakan balta ve semih'ten başka elde stoper kim var da kimi oynatsın hoca?

    sağ bek. linnes oynadı, gördük. etkisi düşük. cavanda trabzon maçında gördük. sabri'den hiç birimiz memnun değiliz belki evet ama elde başka alternatif kalıyor mu? yoksa bunu da geçiyorum.

    gelelim selçuk. kimse kusura bakmasın da, senelik 2,850,000 euro verilen bir oyuncu kenarda otursa "niye kenarda oturuyor" diye ortalığı karıştıracak arkadaşlar da var. hadi onu da geçtim, de jong ilk 11'de kadıköy'e çıkalım 20. dakikada 10 kişiyiz hakem kim olursa olsun. mutlaka atarlar adamı. yaşamamış, bilmiyormuş gibi davranmayın. bu yönetim etkisizliğiyle de jong ilk 11'de çıkmak kadıköy'e intihar.

    elinde alternatif olmadığı için çaresizlikten seçtiği oyuncular yüzünden taraftarın eleştirdiği, arkasında durmadığı bir teknik direktör olduğunuzu düşünün. kendinizi hocanın yerine koyun, sonra eleştirin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın