resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2082
    çok karışık ve enteresan duyguların insanlarıyız.
    birkaç hafta önce kimse sorsan "en az 3 yıl" kalsın sistem kuralım derken şimdilerde gönderilme planları yapılıyor.
    yerine gelecek kişi düşünülüyor.
    kimse şu anki halinden memnun değildir takımın, eyvallah. ama geçen seneki kadroya çok yakın bir halde oynuyorken,
    transferlerden tolga dışında verim aldığımız yokken ve as oyuncularımız ciddi yaş almışken kendisinin direkt yavaş oyuna teşviği olduğunu mu düşünüyorsunuz?
    yavaş ve yaşlı oyuncularla, elinden geldiği kadar topa sahip bir futbol anlayışını deniyor ki şu malzeme ile yapılması gereken de o.
    geçen seneki dinazor denizli yönetimindeki şuursuz takımı izleyeceğime, kendisinin yönetimindeki takımı izlerim. en azından bilirim ki ileride altyapıdan, transferlerden ve doğrudan katkı yapılacak değişikliklerden kaynaklı umudum olacak.
    iyi futbol iyi futbolcularla oynanıyor ne yazık ki. kötü takımların bile kötü futbolcuları ile bizi yenmesinin sebebi, ortak bir mücadele ve saldırı ruhu olması, oyun anlayışının ona göre örülmesi.
    bizim oyuncularımız ise, oyunlarda gelip son vuruşu yapıp kahraman olan kişi olmak istiyor hep. işi o raddeye getirmeye hevesli olan bruma ve tolga dışında istekli insan yok.
    birkaç senedir de kurumsal kimliğimizi, saldıran yapımızı kaybettik bu oyuncular yüzünden. pasif, yılmış, yaşlı ve ekseriyetle türk pasaportlular yüzünden.
    şimdi gelip jor başlığında kötü yorumlar yapmak, birçok etkeni gözardı etmek demek. gerekli etüt'ü kafada yapmamak ve işin kolayını aramak demek.
    kadronun tamamına yakın kısmı değişmeden bizim oyun yapımız değişmeyecek, takım başına kim gelirse gelsin. bu böyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın