resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2056
    bugünlerin geleceği belliydi ve geldiğinde de olacaklar belliydi.

    fatih terimci" tayfa ve "riekerink yetersiz"ci tayfa * hemen çıkmış ortaya. sorsan hepsi sir alex ferguson hayranıdır. fergi'nin ilk 5-6 sezonunu bilmeden...

    bu adam bir devrim yapma peşinde ama roma bile bir günde kurulmadı.

    umut, tarık, olcan ve bal yapmayan diğer tüm arılar kovan dışı bırakıldı ama kadro hala istenilen düzeyde değil. takımın en temel ihtiyacı olan stoper, orta saha ve sağ bek ihtiyaçları tam olarak karşılanmadı. buna rağmen iyi bir sezon başlangıcıyla o süreci atlattık. liginin kalbur üstü takımlarına karşı da fena oyunlar oynamadık.

    beşiktaş derbisinde hakem takdir haklarıyla berabere kaldık, kayseri'de hakem hatasıyla 2 puan bıraktık. trabzon maçında en az 1 puanımız hakem sebebiyle gitti. başakşehir maçında berabere kalınabilirdi. yani riekerin bey'in de hataları (özellikle oyuncu değiştirme zamanları, takımın fizik kondisyonu) mevcut ama baktığınız zaman hakemlerle kollanan beşiktaş'ın sadece 4 puan gerisindeyiz. ben başakşehir'in şampiyon olabileceğine inanmadığım için rakip olarak beşiktaş ve fener'i görüyorum.

    yol daha uzun...

    fenerbahçe ve bursaspor maçlarından alınacak 4-6 *puan bizi yine yarışa sokar.

    ayrıca pek dikkat edilmiyor ama beşiktaş bizi 2 hafta geriden izliyor. yani bizim maç yaptığımız takım 2 hafta sonra beşiktaş'la oynuyor. kazanırsak rakibimiz beşiktaş maçı için daha da puan alma baskısında olacaktır. özellikle deplasman maçları için. yalnız biz bunu sadece gençlerbirliği maçında kullanabildik. gençler'i yendik ve gençler 2 hafta sonra bu sefer bjk'den puan aldı.

    serdar aziz, linnes/cavanda'dan biri, de jong-tolga ikilisi kadrodaki yerini alıp, kolbein alternatif olunca inşallah her şey daha iyi olacak. 4-5 maçlık seri yapan zaten farkı kapatıyor.

    hocamız da derbide* özlenen galibiyeti getirirse bence kendisi için son derece önemli bir kredi kazanacak ve hem kendine hem de takıma güven aşılayacaktır.

    #seninleyizriekerinkbey
App Store'dan indirin Google Play'den alın