resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 10900
    galatasaray futbol takımının son yıllarda muslera ile birlikte tek gerçeği. bu adam her şey demekti, futbolsa futbol, savaşsa savaş...

    oyuna isyan eden, arkadaşlarına isyan ettiren bir adamdı, sahadaki bizdi. yemişim kimin sevip sevmediğini, bu adam deli gibi mücadele ediyordu be. orta sahada kafa topu bırakmıyordu, kimle oynasak en iyi oyuncusunu sindiriyordu, kadıköy'de sinmiyordu öyle. bu adam gittikten sonra bu hallere düşmemiz tesadüf mü?

    medyanın gazına gelip yok "taraftara oynamak" -ki bu kalıbı kim bulduysa onun ben aq- yok koşu mesafesi falan eleştiriliyordu. ulan bu adam zekiydi zeki, boşuna niye koşsun?

    bu adamın değerini başakşehir maçında anladım 1000.kez. emre hakemi bizim sahamızda baskı altına alırken kimse isyan etmeyince anladım.

    velhasıl melo benim için ayrıdır ve kesinlikle muslera ile birlikte efsanedir. gel demem ama yarın gelse havalara uçarım.

    (bkz: sen sahadaki biz, biz tribündeki sen)
    (bkz: felipe melo'nun askerleriyiz)
    (bkz: alayınıza felipe melo)

    not: tam zamanında ayrılmıştır her açıdan. onu gönderenlerin onsuz ne hale düştüğünü herkes gördü.

    edit: tam zamanında ayrıldı yazmamın nedeni, kendisinin değil takımın yetersizliğnden dolayı. ameliyat olup 1 ay sonra döndükten sonra bile her yerde saçma argümanlarla eleştirilen adama kim bilir geçen sene neler denmezdi ve taraftar da bundan etkilenirdi. yoksa bu lige testislerini koysan ligin en iyi ön liberosu kendisi olur, yanlış anlaşılmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın