resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 10899
    ben kulağı delik 2-3 arkadaştan takımla zaten arasının çok iyi olmadığını, üzerine bir de bitiş düdüğü ile takımın ıslıklanmaya başladığıı 16 eylül 2014 galatasaray anderlecht maçından sonra üçlü çektirince iplerin iyice koptuğunu, sneijder'in bile kendisine iyice uyuz olduğunu, sağda solda soranlara tribünlere oynuyor şovmen falan dediğini duydum. hatta zamanında yerli çetesi yedi başını gibilerinden iddialar çıktığında o zaman da dile getirmiştim sadece yerliler dğeil sneijder bile sevmiyordu diye ki gökhan zan da melo'yu sadece yerliler değil yabancılar da sevmiyordu dedi. yabancılardan kastının ontivero falan olduğunu düşünmüyorsunuz herhalde.

    ayrıca bir spor programında erman toroğlu da sneijder'e melo'yu sordum. çok tribünlere oynuyor şovmen dedi demişti. sneijder bu konu ile ilgili bir yalanlama da yapmadı.

    bence biz melo ile tam zamanında ayırdık yolları. doğru zamanda yol ayırabildiğimiz ender oyunculardan biridir melo. keşke selçuk, burak, sneijder gibi isimlerle de yolları doğru zamanda ayırabilseydik de taraftarın gözünde bu duruma hiç düşmeyip güzel hatırlansalardı. melo konusunda en büyük yanlış yerinin önce bilal, jose rodriguez, jpk daha sonra ise nigel de jong ile doldurulmaya çalışılması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın