• 279
    yazın kimseye sormadan ve muhtemelen arka planda kirli işler döndürerek ham-it ve sabri ile sözleşme uzatıldı. yetmedi peşi sıra emrah başsan ile sakat serdar aziz alındı.

    birinci önceliğimiz orta saha ve forvetken koskoca temmuz ayı boş geçirildi. scout ekibinin ısrarla istediği johansen, delaney ve holzhauser gibi orta sahalar nedense bir türlü alınmadı. örneğin delaney için 3 milyon euro fazla geldi ve görüşmeler sürekli tıkandı. yönetim ve teknik heyet bu isimlerin yerine daha maliyetli lucas leiva ve lassana diarra için girişimlere başladı. sonuç olarak son gün sneijder'in ısrarıyla mls'ten de jong geldi ve kasım ayına kadar doğru dürüst maç yapamadı.

    forvette ise bonservisi elinde dembele söylentileri ile başlayıp ne hikmetse birden eren'e 4 milyon euro bayıldık. hiç değilse ikinci alacağımız forvet hareketli olsun derken yine son gün sigthorsson geldi.

    sağ bekte sabri yedek kalacak üzerine as adam gelecek dediler ve gidip trabzon'un bedavaya göndermeye çalıştığı cavanda'yı 2 milyon euro'ya yakın bonservisle transfer edip sabri'nin yedeği yaptılar.

    böylesine akıl küpü yöneticilere sahipken devre arasında da mantıklı hamleler beklemiyorum. twitter'dan, instragram'dan taraftara yürüyen bir iki tane boş beleşi alır gelecek yaz da göndermeye çalışırız artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın