• 1033
    üzerinden insanlarin neredeyse vatan haini ilan edilecegi zamazingo.

    yabanci oyuncu sayisinin limitlenmesini savunmak neden insanlara böyle düsmanca bakilmasina sebep oluyor? türk spor gündemini galatasaray maclari haric yaklasik iki senedir hic takip etmiyorum, ne magazin* bilirim, ne spor programi izlerim. anlayacaginiz saf mac izleyerek sadece galatasaray'in performans ve önemli idari verileri hakkinda bilgim var. sözlükten bilgilendigim kadariyla yabanci oyuncu sayisi konusunda önce semih kaya, ardindan da melih sendil aforoz edilmis. peki bunun sebebi nedir?

    gercekten bilmedigim icin soruyorum. buna sözlükteki hemen herkesin neredeyse küfürlere varan elestirilerinin sebebi, `insanlari yerli yabanci diye siniflandirip irkciligi körükledikleri icin midir? `- ki eger böyleyse sonuna kadar onlarla ayni safta yer alirim - yoksa sadece t.c. pasaportuna sahip oyuncularin piyasalarinin yükselmemesi, bu oyuncu limitini savunanlarin kasinin gözünün sevilmemesi falan mi sebep? bunu gercekten ögrenmek istedigim icin soruyorum.

    melih sendil'in söyledigine gelirsem* kulüplerin basarisi ya da lig kalitesinin yabanci oyuncu sayisiyla alakali oldugunu sanmiyorum. yurtdisindan alinan oyuncularin ülke altyapilarinda yetisenlerden daha verimli oldugu düsünüldügü icin alindigini saniyorum. o yüzden elmayla armudu karistirmaya calismak gibi bir caba bu arkadaslarinki ya da durumu okuyamamak, resmi görememek vs.
App Store'dan indirin Google Play'den alın