• 51
    youla adlı vasat denilebilecek oyuncunun tek başına emre aşık *, meira * ve de santcis * arasına girip rahat bir sekilde gol atarak milan baros'a * ders verdiği maçtır. bu olay bile futbolun ne kadar ilginç , her türlü olaya açık bir oyun oldugunu kanıtlamaya yeter.

    maça gelecek olursak tipik bir galatasaray deplasman maçıydı. nedenini bir türlü anlamadıgım sekilde galatasaray deplasman maçlarına hep tutuk başlamakta. sami yen'de santrayla oyunu rakip sahaya yığan takım neden bütün deplasmanlarda kişiliğini bulamaz bir türlü aklım almıyor. birbirinin kopyası maçlar izliyoruz. ne zaman golü yiyoruz, rakip geri çekilmeye başlıyor, ondan sonra takım futbol oynamaya başlıyor. kayseri, konya ve bursa deplasmanlarından sonra yine aynı senaryoyu izledik. açık ara ligin en iyi kadrosuna sahip olmamıza rağmen 8 maç sonunda 14 puanda kalmamızı hiç bir galatasaraylı içine sindiremiyodur. olympiakos maçıyla yakaladıgımız hava da anlasıldıgı üzere silinip atılmış durumda. önümüzdeki antep-benfica-fener maçları öncesinde takıma son uyarı olur inşallah çünkü oyuncularda da bugün yoktan yere bir gerginlik vardı. hakeme 6-7 kişi dakikalarca itiraz etmeler, arda'nın maç 2-2 iken hakemle inatlaşması, ayhanın maçın sonundaki tavrı vs.

    malesef skibbe'ye hala sabır gösterilmesini düşünen biri olarak mehmet güven değişikliğiyle beraber benim ve benim gibi düşünen az sayıda galatasaraylının da umutları tükenmekte..
App Store'dan indirin Google Play'den alın