resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 2904
    bir insanin yaptiklari, yapacaklarinin teminatidir.

    ve ya

    yapamadiklari, yapamayacaklarinin teminatidir.

    burada dursun ozbek’in neleri basaramadiklarini bir kez daha siralamayacagim. ama bazi ufak hatirlatmalarda bulunmanin faydasi var. biliyorsunuz turk toplumu olarak unutkan bir yapimiz var.

    otel projesini ekim ayinda bitirecegini soylemisti 2015 mayis ayinda hatirlarsaniz… henuz kabasi bitmis, ince isi henuz baslamamis. biz de benzer isler yapiyoruz az cok anlariz kimin isten anlayip kimin anlamadigini.

    yeni baskanliga secildiginde galatasaray’in borcunun abartildigini, gelecek olan basarilar ile galatasaray’in borcunu kendi kendine odeyebilecegini,

    uefa’dan ceza gelmesinin soz konusu olmadigini belirtmisti.

    bu ufak hatirlatmalari yaptiktan sonra, bu platformda birbirimizi kirmadan her dusunceye saygi gostermemiz gerektigini bir kez daha belirtmek istiyorum. ben; riva’nin ve florya’nin mecidiyekoy de oldugu gibi devlete peskes cekilecegini dusunenlerdenim. sen farkli dusunuyorsan, dursun ozbek’in bu isin altindan galatasaray’a maximum kari getirecek sekilde kalkacagina inaniyorsan, saygi duyarim. saygi duymakla beraber su anda bircok uyenin aysal’i gondermekle ne kadar buyuk hata yaptiklarini gecte olsa anladiklarini hatirlatmak isterim. onlar da biliyor bu isin dursun ozbek’in elinde min. kar ile pic olacagini.

    simdi gercekleri goz onune koyalim. dursun ozbek, sportif anlamda basarisiz, soylemleri ile icraatlari birbirini tutmayan, galatasaray baskanligi sifati altinda ezilen bir kisi.

    hal boyleyken bu adamdan olumlu bir icraat beklemenin iyimserlikten ote pollyanna’cilik oldugunu dusunuyorum.

    hangi olumlu referans dogrultusunda dursun ozbek’e guven oyu verilecegini bir zahmet aciklasin “bilgi sahibi” arkadaslar.

    konuyu biraz acalim;

    #1540743 no’lu entry’de de arkadasimizin gayet guzel belirttigi uzere iki yil once floryada ki 102 donumluk arsanin degeri 400-500 milyon dollar imis. 102 donum 450 milyon dollar ise 23 donumun ne kadar ettigi asikar. dikkat ederseniz, imar izni olan arsanin fiyatiyla imar izni olmayan kismin fiyatini esit olarak dusundum!!! ote yandan 2012 yilinda adnan polat florya’dan 300 milyon dollar’lik gelir elde edebilecegimizi, metrekaresi 3 bin dollar olan yerde antrenman yapacak kadar zengin olmadigimizi vurgulamisti. takdir edersiniz ki 4 yil once metrekaresi 3 bin dollar olan bir yerin gunumuzde metrekaresi en az 4 bin dir. 23 donum arazinin fiyati ne kadar ediyor hesaplayin arkadaslar.

    ayrica, divan kurulu uyeleri ile gorusulup sonra mi emlak konut ile on protokol yapildi yoksa emlak konutla on protokol yapilip sonra mi divan uyelerine bilgi verildi? malesef ikinci sikta belirtmis oldugum emirvaki yapildi. daha sonra resmi siteden ise su aciklamalara yer verildi: "duran varlıklarımızda değer artışı sağlayarak uzun süredir yaşadığımız mali zorluklara çözüm bulma konusunda bu protokolün çok önemli bir adım olacağı muhakkaktır. bu protokolün emlak konut idaresi ile imzalanmasında bizzat katkıları olan cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan'a teşekkürlerimizi sunarız” .

    bak bak, sayin erdogan’a tesekkurlerini sunuyormus :)

    sonuc olarak, peskes dedigim icin ozur diliyorum.

    peskesin krali.

    bu arada yapilacak projeler icin ufak da olsa, bir isim onerisi ile katkim olsun isterim; dursun ozbek ve cilgin yatirimlari…
App Store'dan indirin Google Play'den alın