aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 4116
    dün maçta kendilerinin bulunduğu taraftan sahaya onlarca yabancı madde atıldı. hem de tribünün en güzel, en coşkulu olduğu anlarda yapıldı bu. euroleague yönetiminin gözüne girebileceğimiz en büyük nokta taraftar. tam salon coşmuş, bu adamlar sahaya yabancı madde atıyorlar. erkek basketbol takımımız malesef bu zihniyet yüzünden euroleague'de uzun süre barınamayacaklar. yönetim bu kişileri tespit etmeli ve bir şekilde salona almamalı, basketbol şubesinin kurtuluşu bu.

    bu adamlar basketbol'u sevdikleri için dün salonda değillerdi. futbol maçına para verip de gidemedikleri için o salona gelen tipler bunlar. orada iki bağırıp bir durum çıkarsa sahaya bir şeyler atarız, biz taraftarız, tribün çocuğuyuz diyen garip, cahil cühela tipler işte. çoğu da liseli ergen zaten. bir tane bira içse zum olan ergenler. kafaları da güzel. insan bile diyemiyorum. o kadar da ağır konuşucam sözlük. bunlar insan falan değil. o takım o arena'da oynamak için geçen sezon ne zorluklar çekti, ne farklardan maçlar çevirdi. micov, ergin ataman, sinan güler için orada desteğe gitmemiz gerekirken bu adamlar onlara köstek oldular. geçen sene play-off sırasında ceza almamızı sağladılar. tez zamanda bu kulüple ilişikleri kesilir inşallah. ama bu konuda fazla umudum yok.

    adamlar bir kere basketbol'u bilmiyorlar. ne hatalı yürümeden anlarlar, ne teknik faulden anlarlar. ayağı çizgide sayı atarız neden 3'lük vermedin diye hakeme söverler. baskete gol diye sevinen insanlar bunlar. bu kadar da genelliyorum. basketbol şubesi yalnız değil, biz gider yine destekleriz, siz aklı başında, basketbolu bilen taraftar alın o salona, yine hiçbir takım çıkamaz o salondan. kafalarına gözlerine de yabancı madde yemeden, galatasaray taraftarını ve büyüklüğünü kendi ülkelerinde insanlarına anlatarak dönerler memleketlerine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın