• 161
    dünden beri birçok yazar arkadaş karalar bağlamış durumda, ben pek katılmıyorum. evet, önemli sorunlarımız var. defans sertliğini artırmak ve hücumda organizasyon eksikliğini gidermek gibi ama maç öncesi ergin hoca; "bu benim takımım değil, daha 1-1,5 aya ihtiyacımız var" demişti. bu benim takımım değil'den kastı; takımın henüz istediği düzeyde olmaması. biraz sabretmek zorundayız.

    bir de olayın cska boyutu var; adamlar geçen seneki euroleague finalinde bile ilk yarıda fener'e 50 sayı atıp 20 fark yaptılar. bakın euroleague finali diyorum ve rakipleri fenerbahçe.

    o maçta ikinci yarı işler değişti. bu maçta da 3. periyodda işler değişiyordu ki emir'in içerden çıkan topu girse 3 sayıya inecek olan farkla beraber tamamen maça ortak olacaktık. ancak o top girmedi ve dönüşünde üçlüğü yiyen taraf biz olduk. 3'e inecek fark bir anda 9'a çıktı. 1-2 kolay sayıyla da işi bitirdiler.

    avrupa'nın en iyi 2-3 takımından biri cska. mevcut şartlarda çok da anormal bir şey değil maçın sonucu. kızılyıldız maçından sonra burada çok farklı yorumlar göreceğimizi tahmin ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın