resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11760
    sizce egosu olmasaydı yine de bu kadar başarılı olabilir miydi? milyon dolar kazanan ancak kendisine 90 dakika hakim olamayan oyunculara liderlik edebilir miydi? hangi teknik direktörler sizin avrupa şampiyonasına katılmanızı sağladı? hangi teknik direktörler size uefa kupasını kazandırdı? size bu ve benzeri daha nice sorular yöneltebilirim.

    kötü mü? - kötü olduğu zamanlar çok. taktik bilgisi zayıf mı? - evet zayıf. bahanelere sarılır mı? - evet. şapkadan tavşan çıkartmaya bayılır mı? - bayılır, hatta bunun için dünya kupasına gidiş biletimizi bile riske atabilir. tutarsızlıkları var mı? - hem de ne. bkz: basın toplantıları...

    işin özü şu kimse ham iyilik ve kötülükten oluşmaz. iyi yönleri ve kötü yönleri olabilir. her zaman objektif olabilmeyi başarmak lazım. klasik tutarsız eleştirmenlerin yaptığını biz taraftar da yapıyoruz; iyiyken devamlı hava pompalıyoruz, kötüyken de 7 kat yerin dibine sokuyoruz. hadi eleştirmenler bunu reytinglerini arttırmak için yapmak zorundalar da peki ya sen güzel insan? sen hiç hayatında milyon dolar kazanacak bir eylemde bulundun mu? böylesine başarı hikayen var mı? yada her yaptığın işte mükemmelmisin? hiç kazan yok mu? yanlışın? hatan?

    hiç birimiz mükemmel değiliz. terim de mükemmel değil. hatalar yapıyor, ancak ne yaparsan yapsın, sen değerli galatasaray taraftarı, uefa kuapasının hatrına, eleştirin dozunu kaçırma. hakkıyla eleştir çünkü bu sana yaraşır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın