resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 11745
    http://im.htspor.com/.../1200881_620x410.jpg

    benim için öldüğü andır şu fotoğraf.

    bize yaptıklarından sonra "oh olsun" demem gerekse de dilim varmıyor. 2011'de kendisinin gelmesini istememiştim yalan yok. çünkü daha geleceğe odaklı bir isim istiyordum takımın başında. kendisi gibi egolarını her şeyin önüne koyan, an'a odaklı isimler benim kafamda hiç bir şey katmıyorlar futbola. ama geldikten sonra da sonuna kadar destek verdim. beni de şaşırttı ve takıma bir şablon oturttu, takıma ünal aysal ile el ele verip galatasaray'ın ismine yakışır isimler kattı.

    kendisinin bir 10 sene daha, hatta emekli olana kadar takımın başında olacağını düşünüyordum ki önce bariz bir şekilde galatasaray'ın önünü kesmek için ortaya atılmış "hem milli takımı çalıştırsın, hem galatasaray'ı" projesi çıktı piyasaya. taraftar fatih terim'e "yapma" dedi. fatih hoca dinlemedi. daha sonra olanlar da malum.

    işin komiği de ne biliyor musunuz? bizi sezon başında ona göre plan yaptığımız halde yarı yolda bırakan arda turan'ın yüzünden, bizi yarı yolda bırakıp milli takıma giden fatih terim'in koltuğu sallantıda. en çok da hoşuma giden bu.

    kurt kocayınca köpeklerin maskarası olur doğru fakat o kurt da asil duruşunu hiçe sayıp para için, egoları için, tüm sevenlerini satıp çakallarla arkadaşlık yapmayacaktı... galatasaray kapısı bundan sonra sana kapalıdır fatih terim. hiç boşuna uğraşma. bizim sevdiğimiz imparator öldü. senin de biraz ölüye saygın olsun da daha fazla kendinden nefret ettirme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın