resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 11730
    bizimkisi bir aşk hikayeseydi. o beni severdi ben de onu. birbirimiz için yapamayacağımız şeyler yoktu. hemen hemen hergünü beraber geçirir, birbirimiz olmadan yapamazdık. sanki nefes alma sebebim oydu. ben akıllı, potansiyeli olan haylaz bir öğrenciydim. o da başarılı, çalışkan ve güzel ki bunlar kadar da biraz egolu, şımarık ve kaprisli bir öğrenciydi. aşkımız başladığından itibaren onun istekleri doğrultusunda hareket ediyordum. öğretmen olmak hayaliydi, iyi bir öğretmen olmayı hak ediyordu. beni o haylaz çocukluktan aldı, potansiyelini kullanan bir çocuk durumuna soktu. gayet başarılı olmaya başlamıştım sayesinde. ailemin mutluluğu, öğretmenlerimin bana olan yaklaşımı falan değişmiş, okulun gözde öğrencisi olmuştum. aynı şekilde öğretmenlerimiz de onunla gurur duyuyor, bana yaptıklarını gördükleri için onun öğretmen olması için teşvik ediyorlardı. üniversite sınavı geldi, sonuçlar açıklandı, aynı şehirlere düşmeyi çok istiyorduk ama olmadı. o izmir'e gitti ben istanbul'a görüşüyorduk hala. ama bir şeyler kopmaya başlamıştı. malesef mesafeler aşkımıza engel oluyordu. sonunda ayrıldık, ama birbirimize saygımız sonsuzdu .

    ben okuldan başka biriyle tanıştım. inanılmaz güzel ve alımlı bir kızdı. huzur vericiydi de. onun gibi sevemedim ama yanımda olması beni mutlu ediyordu, huzur veren bir kızdı çünkü. iki yılımız beraber geçmişti. okul bitmiş yaz olmuş memlekete dönmüştüm. eski sevgilim de gelmişti. eski sevgilimle görüştük, birbirimizi özlediğimizi, sevdiğimizi söyleyerek yeniden barıştık. ben bu sefer beni çok mutlu etmesine rağmen bir türlü sevemediğim kız arkadaşımdan ayrılmıştım. sanırım huzurdan daha fazlasını istiyordum. ne yapabilirdim eski sevgilimi çok seviyordum. barıştık, ama hiçbir şey istediğimiz gibi gitmedi. sancılı bir iki yıldan sonra yine ayrılık kararı aldık. yine saygı ve sevgi çerçevesinde olmuştu bu.

    seneler geçmiş arada birbirimize olan sevgimizi ve özlemimizi dile getiriyorduk. o birisini bulmuştu, zengin, yakışıklı bir çocuktu, her zaman onun ilgisini çekiyordu. bir kaç kez ayrılmalarına rağmen onunla da arada barışıyordu. ayrılıklarını ve aşklarını zaman zaman uzaktan seyrediyordum. onun mutluluğuyla mutlu olmaya çalışıyordum. benim bu süre de bir çok sevgilim oluyor, bazıları ile güzel şeyler yaşıyor, bazılarında hayal kırıkları yaşıyordum. ama aklımda hep o vardı, bir türlü aklımdan çıkartamıyordum. seneler geçmiş ve ben kötü bir duruma düşmüştüm. bir şekilde bunu öğrendi, o da diğer sevgilisinden ayrıydı ve yine lisedeki gibi yanımda oldu. öğremenliğini konuşturdu, hayatım düzene girmeye başlamıştı. başarılı bir insan olmuştum yine, güzel de para kazanıyordum. o da yanımda çok mutluydu, çünkü ben de eskisinden de çokca güçlüydüm, yakışıklı da olmuştum. beni bırakabileceğine ihtimal vermiyordum.

    bir gün haber geldi onun eski sevgilisiyle bir kaç kez görüştüğünü duydum. inanmadım, inanmak istemedim. ama çok fazla yerden bu bilgi gelince aslı, astarını araştırdım ve olayın gerçek olduğunu öğrendim. yine ona gitmişti. bu süre zarfında çocuk bunu rahatsız ediyor. bu çocuğa çok sert tepkiler veriyor. hatta ben de onun yanında olarak çocukla bir kaç kez yumruk yumruğa kavga ediyordum. çocuğun eli güçlü olduğu için beni yıpratmak adına herşeyi yapıyordu, ama başarılı olamıyordu. fakat ben en yakınımdan, en nefret ettiğim kişi ile vurulacağıma ihtimal vermiyordum. gerçek ortaya çıkmıştı, sevgilim tercihini yapmış beni yarı yolda bırakmış, onun için kavga etttiğim kişiye, hatta daha bir ay önce nefret ettiğini söylediği adama gitmişti. ayrılık kararı almış, suratına tokat atarak hayatımdan siktir etmiştim. her türlü fedakarlığı yaptığım ve yapmaya hazır olduğum dönemde beni aldatmıştı. bu süre zarfında çok fazla ilerlemiştik aslında evlenmek üzerindeydik, aileler tanışmış, isteme olmuş, yüzük bile takmıştık. en nefret ettiğim insanla beni aldatması beni bitirmişti. kendisine nefretimi her zaman belli etmeye çalıştım. beddualar ettim, her kötü haberinde mutlu oldum, her güzel haberinde ise mutsuz. ama biliyordum bedduam tutacaktı ahım tutacaktı.

    ayrılık sonrası kısa dönem flörtlerim olmuştu, bazen tam mutluluğu buldum derken, eksik bir şeyler görüyor ayrılmak zorunda kalıyordum. o da o çocukla hızlı bir şekilde evleniyordu. ama çocuk benim peşimi bırakmıyor hala bana saldırmaya devam ediyordu. 3 sene zor geçiyordu, yıpranıyordum, bir daha toparlanamam vs diyordum. sonra hayatıma öyle biri giriyordu ki bir daha sevemem, aşık olamam diyen ben sırılsıklam aşık oluyordum. eski sevgilimden daha fazlasını bunda buluyordum. eski sevgilime göre sıfır egosu vardı, herkesi kucaklıyordu. kapris desen asla sahip değildi. hayatımda yanlış olan herşeyi çıkartıyor, doğruları hayatıma sokuyordu. hızlı bir şekilde 3-4 ayda hayatıma yoluma sokmamda yardımcı oluyordu. ki şu anda hala birlikteyiz ve inanılmaz mutluyuz., umarım evleneceğiz ve harika çocuklar dünyaya getireceğiz. çocuk sayısı kaç olur artık bilmiyorum. ama mutluluğu asla taif edemiyorum. çünkü böyle bir şeye ilk defa şahit oluyorum.

    eski sevgilim ise çok şiddetli kavgalar ediyor eşi ile, sanırım ayrılık noktasındalar, bir kaç kez bana ulaşmaya çalıştı. ama ben bu kadar mutluyken seviyor ve seviliyorken onu gözüm görmüyor bile. herkes tarafından da devamlı eleştiriliyor. kulağıma bir çok söylenti geldi onun hakkında. daha önce de dedim mutsuzluğundan mutlu oluyorum diye. bu haberleri aldıkça daha çok mutlu oluyorum. umarım böyle böyle tükenişine de sahip olurum ve benim mutluluğumu uzaktan takip eder. ve yaptığı yanlış yüzünden hep pişman olur.

    not: burayı okumadan, hikayeyi okuyanlar karakterleri tahmin etmişlerdir. :) (u: ben: galatasaray, eski sevgilim: fatih terim, bir ara sevgili: luce, şimdi ki sevgili jor, eski sevgilimin kocası: tff )
App Store'dan indirin Google Play'den alın