resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1612
    takımımızın en büyük şansı, geleceğe umutla bakmamamızı sağlayan güzel adam.

    teknik taktik başarıları ortada. aslında fener medyası kabul etmemek için yırtınsa bile onlar da zamanla kabul edecekler. sadece 24 eylül 2016 beşiktaş galatasaray maçında attığımız ilk golde bile ne kadar çok taktik çalıştığımızı görebiliyoruz. neyse isterlerse onun taktik ve teknik bilgisine inanmasınlar, bizi bağlamaz. ben asıl kendisini kişiliğine değinmek istiyorum.

    geldiği günden beri aşağılanmaya, küçük düşürülmeye, yetersiz olduğunu hissettirmeye çalışılıyor. fark etmeden, iyi veya kötü sonuçta* ezmeye çalışıyorlar. en son örneği, yine fener medyasının güçlü adamlarından mehmet demirkol'un sözleri.

    "sezon sonunda galatasaray eğer şampiyon olursa türk futbolunun teknik direktör algısı tamamen değişir, o zaman aziz yıldırım'ın teknik direktörün önemi yok savı doğruluğunu kanıtlar."

    riekerink beyin başarıları o kadar canını acıtmış ki, şimdiden olası şampiyonluk başarısına gölge düşürme çabalarına girmiş. yok mehmet yok babam yok. ne kadar çabalarsan çabala olmayacak. sene sonunda istesen de istemesen de en yüksek sesle sen riekerink bey diyeceksin. asıl bu mehmet'ten daha çok canımı sıkan ise süleyman rodop denilen zattır.

    https://www.youtube.com/watch?v=BO8nruHZ_8M

    o kadar asil ve aslında o kadar zeki bir adam ki sadece şu soruya vermiş olduğu cevaptan anlaşılıyor. ancak ne kadar çok üzüldüğünü görünce sinirlenmeden duramıyorum. başta taraftar, sonra yönetim olarak kendisini kimselere yedirtmememiz gerektiğini düşünüyorum.

    son olarak. riekerink bey diyeceksiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın