resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11637
    kendisini hiç sevmiyorum. uefa kupası'nı aldıktan sonra yaptığıyla zaten ne olduğunu göstermişti. o günden sonra bir daha yolumuzun kesişmesini hiç istememiştim. takıma başına geldiği 2 seferde de içime sindiremedim. zaten hem bizimleyken hem de milli takımlayken sergilediği tavırlar bir çok kişiyi de kendisinden soğuttu. umarım artık bir daha hiç bir koşul altında yollarımız kesişmez.

    ama diğer taraftan milli takım kadrosu hakkındaki kararını doğru buluyorum. sorun arda turan zaten. kimsenin burak ya da selçuk'u iplediği yok. arda takıma alınsaydı şu an böyle bir durum yaşanmayacaktı diye düşünüyorum.

    ancak arda'nın terim ile güç yarışına girdiğini de düşünüyorum. özellikle acun ile samimiyeti nedeniyle arkasında siyasi güç bulan arda, milli takımın patronu gibi davranıyor uzun zamandır. hem sahada hem de saha dışında. barcelona'da cesaret dahi edemediği davranışları burada sergiliyor. hele euro 2016'da yuhalandı diye sahada yaptıkları yenilir yutulur değildi.

    terim'in hatası durumu net olarak açıklamaması. mesela çıkıp dese ki "arda türk taraftarına ayıp etmiştir. bu nedenle şu an kadroya almıyorum"; yine gürültü koparılırdı ama bu gizem havası ortadan kalkardı. ancak terim'in de tarzı bu. ona bakarsanız hala sezon sonu konuşacak.

    kısaca ben olaya "yiyin birbirinizi ete para vermeyin" mantığıyla bakıyorum. umarım bu kavganın kazananı olmaz. iki taraf da tüm kredisini tüketir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın