resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11630
    terim sözleşmesi basına sızdırılınca kendisine kurulan tezgahı çözmüş sanırım. zaten caner'i çağırmasından da bir şeyler sezdiği belliydi. konuya sakin yaklaşıp, kadroya alınmayan oyuncularımı da yedirmem tarzı açıklamalar yaptı ve soru almadan olayı kapattı.

    tahminim aziz yıldırım destekli göksel gümüşdağ, nihat özdemir tayfası prim olayı patlak verince (prim olayının arkasında da olabilirler) planı yaptılar. özellikle arda turan aracılığıyla terim kışkırtıldı. arda bilinçli ya da bilinçsiz egosuyla, hareketleriyle ve çevresiyle terim'in egosunu sarstı. prim olayı, galerici olayı, fotoğraf olayı vs. basına yansımayan bir sürü olay gelişti. belki ilk defa bir şampiyonada takıma hakim olamayan terim, şampiyona sonrası demirören'e resti çekip arda ve arda'yla beraber olanları kadroya almadı. bu noktada da savaş başladı.

    göksel gümüşdağ aracılığıyla trt, rıdvan aracılığıyla da ntvspor terim'e cephe aldı. olayın basit bir prim meselesi olduğu, (ki prim meselesinde de oyuncular haklı gösteriliyor) fatih terim'in ego yaptığı vurgulandı. hatta ülkedeki o kadar karmaşa içerisinde rıdvan gitti ispanya'da arda'yla program yaptı. (bu arada nedendir bilinmez konyaspor aykut kocaman yönetiminde 2 haftadır falan çok kötü. kocaman'ın aklı başka yerde gibi. yoksa birileri kulağına yeni durağını mı fısıldadı?)

    muhtemelen ali dürüst destekli terim cephesi ise lig tv ve kısmen aspor aracılığıyla olayın prim meselesi olmadığını pompaladı. ne kadarı doğru bilinmez, kumar, kadın hatta dayak (tümer metin) haberleri ortaya atıldı.

    terim planla alakası olmadığını düşündüğü oyunculara caner hamlesiyle mesaj verdi tarafıma geçin diye, karşı taraf ise tahir kum aracılığıyla sızdırılan (ki tahir kum efendinin olayda olması tezgahı kimin yaptığının en açık kanıtı bence) sözleşmeyle karşılık verdi. mesaj, terim prim deyip duruyor alın işte terim'in alacağı primler, en az futbolcular kadar var'dı.

    bu noktada terim, arda'nın planın parçası mı yoksa piyonu olduğunu henüz çözemedi. kanaatim arda'nın plana sonradan dahil olan bir parça olduğu yönünde. onu kadroya almayarak egosunu sarsan terim'i yerse en büyük o olacak gelen antrenörler ona dokunamayacak. yiyemezse de eninde sonunda "türk futbol tarihinin en iyi oyuncusu" milli takıma geri dönecek.

    kemal tahir kurt kanunu kitabında kurtlukta düşeni yemek kanundur yazar. bakalım koca kurt pusudan kurtulabilecek mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın