• 40
    -gezi parkı eylemleri sonrasında sırf maçların 34. dakikasında yapılan protestoları engellemek için passolig diye bir icat çıkarmaları, bunu ücretli hale getirmeleri ve ücretlerin akp yandaşı çalık grubu'na ödeniyor olması, bunun sonucunda tribünlerin bomboş kalması ve seyir zevkinin içine edilmesi.
    -milli maçların yine protestolar olmasın diye konya'ya alınması, futbolla ne ilgisi olduğu belli olmayan yallah bismillahların ardı arkasının kesilmemesi, sırf hükümet protesto edilecek diye milli maçların ankara'ya, izmir'e vs. alınamaması.
    -akp'ye (ve o dönem fethullah gülen'e) yakın olanların hakem olarak atanması, atama olaylarında devasa torpillerin dönmesi ve işini iyi yapanın değil emirleri iyi alanın önemli maçlara verilmesi, sonuç olarak yine futbol zevkinin içine edilmesi.
    -ilk 11'deki 6 yabancı kuralı nedeniyle kaliteden yoksun yerli futbolculara astronomik ücretler ödemek zorunda kalınması, sonra yabancı sayısının bir anda 5'e düşürülmesi, bunun işe yaramadığı fark edilip yabancı kuralının serbest bırakılması ve her ne hikmetse bunun fenerbahçe'nin şike cezasının bittiği sezona denk gelmesi.

    bunlar sadece futbolda gelişen ve henüz yukarıda yazılmayan olaylar. düşünün daha hangi branşlarda neler neler oldu.

    bonus: fethiyespor'un aldığı ceza, http://galeri8.uludagsozluk.com/...thiyespor_742456.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın