• 236
    3. formaya renginden dolayı tepkili olduğum formalardır.

    1. forma fantastik parçalı. evde duruyor; kötü mü derseniz, "değişik" diyebilirim. tvde daha güzel görünüyor.

    2. formamız beyaz. düz beyaz tercihi yerine kırmızı şort ve sarı çorap ile kombine edilirse kesinlikle kötü bir forma değil. düz beyaz hali de düz beyaz klasik forma.

    3. forma ise renk itibariyle biraz enteresan. mor-açık gri üstünü gördüğümüz forma açık gri şort ve açık gri çorap ile kombin edilecek (nike'ın aynı tasarıma sahip formalarından yola çıkarak bu sonuca ulaşıyoruz. işte burada sıkıntı var; şöyle ki iki formamız da renk itibariyle beyaza kaçıyor. oysa aynı tasarım ve daha önce kullandığımız renkler olan turuncu - mor karışımı bu formada -bence- inanılmaz güzel ve orijinal duruyor. nasıl mı?

    http://e0.365dm.com/...6.jpg?20160928210556

    http://e0.365dm.com/...2.jpg?20160928211254

    http://images.performgroup.com/...&w=620&h=430

    yukarıdaki linklerden de görülebileceği üzere mor/turuncu kombinasyonu son derece güzel olmuş. hatta turuncu yerine geçen senelerde mor formada yan detay olarak kullandığımız "kavun içine kaçan sarı" bile olabilirmiş. veya turuncu siyah ile kombine edilip (man city formasındaki mor yerine siyah koyun) değişik bir portakal yaklaşımı da kullanılabilirmiş.

    forma özelinde kötü durmayabilir ama ikinci forması beyaz olan bir takım için üçüncü formanın ağırlıkta beyaza kaçan gei renk temeline oturtulması mantıksız bir tercih olmuş diye düşünüyorum. ikinci formamız beyaz değil de siyah olsa idi bu kadar mantıksız durmazdı, ama bu haliyle biraz mantıksız bir forma olmuş diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın