resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 4209
    bu çocuk ilk geldiği zaman takımdaki yeniçeriler nedeniyle kendi oyununu oynayamıyordu; zira her topun kendisine atılmasını isteyen bir burak, her topun burak'a atılmasını isteyen bir selçuk önderliğindeki türklerin olduğu bir takımda bu tip mahalle baskıları normaldir.

    kiradan döndükten sonra ise, belki yabancı sayımızın artması ve takımın yeniçerilerden arınması, belki de takımda farklı tip ve özellikleri sayesinde farklı tehditler olmasının normal, hatta ideal olduğunun bilincinde bir hocanın varlığı ile sezona gerçekten iyi başladı.

    beşiktaş maçında attığı gol dışında ezdiği çok top oldu. alıştığımız bruma, alıp dikine gidebileceği bir çok topta vites yükseltmeden ağır (kendisine göre ağır elbette, selçuk o hızda depar atamaz) ilerlemeyi tercih etti. bu, beni saha içinde kendisine karşı yine yeniden bir mahalle baskısı oluştuğu yönünde korkutan bir detay.

    şunu kabullenmek lazım; bruma klasik paslı oyunda sizin takımınıza faydalı olabilecek bir adam değil. alacak, zorlayacak, gidecek, girecek ve tehlikle oluşturacak. fm tabiri ile konuşalım, decisions inanılmaz zayıf bruma'da. klasik oyun beklediğinizde tehlike yaratabileceği çoğu top eziliyor.

    ispanya bitiriciliğini geliştirmiş; orası kesin. kendisinin sneijder ile bire bir çalışarak nerede ne zaman pas vereceğini de öğrenmesi lazım. bunlar olursa ciddi anlamda avrupa çapında bir süperstar sahibi oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın