• 15358
    haftalar geçtikçe takım olma yolunda girerek iyi bir çizgi yakalayan takımımız. öncelikle 5 tane eksiğimiz var şu anda. görünen o ki önemli ikisi de jong ve podolski. podolski bize hem hucum gücü katacak hem de rotasyonda + etki sağlayacak. yasin yedek olacak ki sonradan girdiğinde katkı verebilecek bir oyuncu. de jong ise takıma sertlik katacak ve pas yüzdemizi arttıracak. diğer yandan serdar aziz gelip formayı kapması lazım. chedjou artık kızağa çekilmeli. son yediğimiz golde % 50 payı var. ayrıca iyice ağırlaştı artık. sighortssoon ise özellikle sıkışan maçlarda hem hücum gücü katacak hemde eren yorulduğunda sahaya sürüp sahada eksik oynamayacağız. eren maç içerisinde hem stoperler ile mücadele ediyor hem de önde pres ile takıma ciddi katkı sağlıyor. öte yandan cavanda bu takımda olucak gibi durdu. 24 eylül 2016 beşiktaş galatasaray maçında izlediğim bölümde daha doğrusu oynadığım bölümde bize yeterli olacağını gördüm. atletik olması savunma açısından büyük avantaj.

    24 eylül 2016 beşiktaş galatasaray maçında değerlendirmek gerekirse.

    muslera: o kadar alışmışız ki harikalar yaratmasına normal oyununu oynasa bile göze batıyor. gayet yeterli oynadı maçta ve beşiktaş üstümüze gelirken oyunu son dakikalarda tecrübesiyle iyi soğuttu. cenk'in golünü yemezdi ki chedjou müdale edecek sandı ve o golü yedi. bence artık daha dikkat edecektir. çünkü güveneceği bir stoper tandemi yok önünde.

    sabri: hem diyorum iyi niyetli ancak çok yetersiz. önceden hızı vardı ama artık kaybetti ve pozisyon bilgisi sıfır. takımda olmamalı ancak linnes normal oyununun çok altında kalınca mecburen oynuyor. cavanda yerini alacaktır diye ümit etmekteyim.

    chedjou: yediğimiz iki golden birinde hata ona ait. son 6 maçtır takımın en kötüsü. sürekli hem adam kaçırıyor hem top sektiriyor. bence kafası çok karışık sözleşme konusunda. yerine ya serdar oynayacak ya da ara transfer döneminde adam alınacak.

    hakan: kendi standartını oynuyor. tecrübesi ve oyun bilgisiyle götürüyor ve lig için yeterli. ha daha hızlı bir stoper oynasa ki öylesi 7-8 milyon euro maliyeti olur bize daha iyi olur ancak şu anda bu takımda yerine oynayacak kimse yok. 24 eylül 2016 beşiktaş galatasaray maçında yeterli oynadı.

    tolga: eren ile birlikte takımın en iyi oyuncusu. müthiş alan kapattı maç boyunca. atiba ve oğuzhan'ı sahaya gömdü tek başına. yanında bir tolga daha olsa maç başka haller alırdı tahminimce. 12.5 km koşmuş ve takımın koşu mesafesine 2.5 km fazladan katkı yapmış. yürüyedursun.

    selçuk: artık gitmeli.

    yasin: 24 eylül 2016 beşiktaş galatasaray maçında beğendiğim adamlardan. öncelikle savunmaya yardım etti, koştu, mücadele etti. gönül ister ki daha fazla sahada etkili olsun ama en fazlası bu. şuan için podolski %100ünü bulana kadar oynamalı.

    sneijder: eski günlerini özletiyor. ama giderek daha da etkisini arttırıyor. bence zamanla rayına oturacak kendisi.

    bruma: çok etkili ve skor konusunda giderek kendisini geliştiriyor. ancak hala pas oyununda öğrenmesi gereken çok şey var. bir de sürekli geçip gitmeye çalışıyor ki bu bizi heyecanlandırıyor ancak biraz daha tercihleri konusunda dikkat etmeli. attığı golü bu ligde atacak oyuncu bence yok.

    eren: takımda yeri değişmemesi gereken 4 oyuncudan birisi (tolga, muslera, bruma)ve 5. maçında 5. golünü atan oyuncu. çok etkili oynuyor ve savunmaya pres ile ciddi katkı yapıyor.

    josue: kanat oynamaz bunu gördük. dün gece o golü yapsa kendine güveni artacaktı. olmadı ama kumaşı ile bize lazım. jor bey kendisini sneijer'in yerinde denemeli.

    sinan: bu çocuk ya oldum sanıyor ya da yeteneklerini çaldılar. savunmaya ve bekine yardıma gelmeyi öğrenmesi lazım. kanat oynamaması da lazım. ya kanat oynayacak bence oynamamalı ya da ikinci forvet tarzı oynayacak. eren ile birlikte bir kaç maç denenmesi lazım bence. gol vuruşları iyi, fizikli ve hızlı oyuncu ligimizde forvet ve forvet arkası daima iş yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın